Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zola_

tag

válasz sssent #1056 üzenetére

Köszönöm a jótanácsokat! :)
    Annyiban javítlalak, hogy mivel egy dvdrw-vel hírdetett és szerelt gépet vettem, így a számlán nem is lehetne combo. Ha az IBM/Lenovo honlapon nem találtam volna rá, hogy lehetőségem van a gép összetevőit ellenőrizni, úgy nem is kezdtem volna foglalkozni a dologgal, hiszen eddig működik az ODD... Mivel azonban a látottak után rékérdeztem a szervízben, még azt is megtudtam, hogy nemhogy az összetevők, de még a bar kódok is tudottak és ellenőrizendők esetleges gar. probléma esetén. Ekkor kérdeztem meg az importőr munkatársát, aki elmondta hogyan kell az ilyesmit ''könyvelni''. Tehát a gond ezzel van, hogy nincs dokumentálva az ODD csere a gyári állapothoz képest. Szted én ilyenkor is hivatkozhatnék hibás teljesítésre?

Vagy akkor itt van a kezdeti nyalánkság, hogy vásárláskor a honlapon 5400rpm 8MB cache HDD-vel volt hírdetve, és a számlán is rajta van, hogy 40/5400, ehhez képest 4200-as van benne. Ezt meg is írtam pár nap múlva emailben, és nem is válaszoltak rá. :) Csak átírták majd később törölték az rpm és cache adatot a honlapon... Ez lehetne hibás teljesítés? (ahogy a memória, chipszet, és vga típusa is rosszul volt hírdetve/ajánlva a honlapon, csak az nincs rajta a számlán)
    Azon kívül kérdés, hogy ha visszavételre kerülne a sor, akkor mi a helyzet az azóta -máshol- megvett garanciakiterjesztéssel?

[Szerkesztve]

Aktív témák