Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
mivel a hiba elég komplex, magyarul franc tudja, hogy mi vágódott pontosan gallyra, ezért több ötletem nem igen van így látatlanban, a korábban leírtaknál.
a regmon/filemon párossal esetleg meg lehet próbálni monitorozni, hogy mi történik a service indításakor.
a SYSTEM fájl meg csak a HKLM\SYSTEM ágat tartalmazza ide a VS mérsékelten túrkálhat szerintem, de nem ismerem, habár vissza is lehet másolni a kérdéses fájlt (ezért mondtam, hogy mentés ugye). -
X-COM
nagyúr
hát ha van használható system restore point, akkor azt megpróbálnám
sfc /scannow
esetleg egy filemon/regmon párossal rá lehet nézni
vagy, a system32\config\system fájlt, a mentése után (fontos!) próbáld meg felülírni a \windows\repair mappában lévő system fájllal. Ehhez szükséged van egy másik gépre, vagy helyreállító konzolra, ilyesmire, amivel offline tudsz dolgozni a windowsod mappájában.
A \repair mappában lévő system fájl megegyezik egy szűz windows system fájljával, vagy azzal az állapottal amikor legutóljára használtad az ntbackup szoftvert.
ja, és gondolom csökkentett módban is ugyanez? -
X-COM
nagyúr
ha jól értem valahogy sikerült eltüntetned a workstation service-t
próbáld meg egy működő gépen kiexportálni:
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanworkstation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest