Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
Én most a harcról beszéltem. Az Axii hasznos a párbeszédeknél. Nekem is fel van fejlesztve hármasra.
Minden jel gyorsítja az állóképesség regenerálódását. Emiatt felesleges a Quent fejleszteni. A sebzése is elhanyagolható. Egyetlen kardcsapás a többszörösét sebzi.
(#2942) donki:
Nekem is van rengeteg Quen rúnám. De csak kicsi. Hol lehet receptet szerezni hogy nagyot csináljak belőlük?
Szerintem itallal sokkal egyszerűbb és hatékonyabb gyógyulni mint Quennel.Rengeteg alkimista receptem van csak valahogy nem akarok arra gyúrni. Abban semmi jó nincs hogy csak nyomatom az italokat ezerrel, de semmi mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest