- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #202 üzenetére
Végig lehet tolni ezt a játékot úgy is, hogy élvezed, meg úgy is, hogy azon bosszankodsz, hogy 5 ps-sel beesik a framerate. Your call.
Wut? Most ez komoly?
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #185 üzenetére
Nincs meg a fele sem benne.
Nem mindegy az sem, ki mennyire szalonképes angolul. Sok a párbeszéd, ha valaki beszél kicsi angol csak, az órákig tudja olvasgatni.
-
törölt tag
Na, végére értem én is a játéknak. 19 óra 34 perc volt, lvl 24-en fejeztem be, az összes mellékküldetést megcsináltam.
Összességében szerintem nagyon jó kis játék volt, nem olyan, ami földbe állít, de mindenképpen tartalmas szórakozást nyújtott. A kezdetben fanyalogva fogadott látványvilág későbbre pozitívba fordult át, nagyon ütős art és látványos helyszínek voltak, a végére meg már kifejezetten tetszett, amit látok.
A gunplay elég árkádos lett, valamint az item menedzsment rendszer szerintem el lett rontva. Tele van a játék egy csomó collectible-lel, én az egész játék alatt írd és mondd egyetlen itemet sem használtam az inventory-ból. Egy RPG-nél azt gondolom, hogy valami nem oké, ha itemek nélkül simán végigvihető.
A végjátékban eléggé túltolták a nehézséget, a good endinggel fejeztem be a játékot.
Szép volt, jó volt, a hibái és hiányosságai ellenére nagyon élvezetes volt, viszont a 30 másodperces töltőképernyőket a viharba kívánom.
-
törölt tag
Közeledek a végjátékhoz, és az előrehaladással arányosan nő a töltőképernyővel szembeni utálatom.
Röhej, hogy 2019-ben ez a séma egy stúdió legjobb tudása: Küldetés felvesz A pontban - űrhajóba be- TÖLTÉS-megérkezés-kiszállás- TÖLTÉS, B pontba megérkezés TÖLTÉS-vissza űrhajóba-TÖLTÉS- megérkezés-űrhajóból ki- TÖLTÉS-megérkezés C pontba TÖLTÉS-űrhajóban vissza TÖLTÉS-megérkezés űrhajóból ki TÖLTÉS, visszaérkezés A pontba TÖLTÉS, küldetés vége.
Találomra lemértem stopperrel X1X-en, 33,03 mp volt egy töltőképernyő.
-
törölt tag
Tudom, hogy most nincs spoiler gomb, de használjátok már valami figyelmeztetést, mielőtt telefossátok a topikot más játékát elrontó információkkal.
//akinek nem inge...
-
törölt tag
Ez az item management nem a legjobban lett a játékban megoldva. Tele a van a játék ilyen-olyan használati tárgyakkal, de nincs egy tárgyválasztó tárcsa shortcutokkal, vagy valami hasonló.
Az meg tiszta macera, hogy állandóan menü, inventory, azon belül consumables, azon belül tárgy kiválaszt, majd use.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest