Hirdetés
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, végére értem én is a játéknak. 19 óra 34 perc volt, lvl 24-en fejeztem be, az összes mellékküldetést megcsináltam.
Összességében szerintem nagyon jó kis játék volt, nem olyan, ami földbe állít, de mindenképpen tartalmas szórakozást nyújtott. A kezdetben fanyalogva fogadott látványvilág későbbre pozitívba fordult át, nagyon ütős art és látványos helyszínek voltak, a végére meg már kifejezetten tetszett, amit látok.
A gunplay elég árkádos lett, valamint az item menedzsment rendszer szerintem el lett rontva. Tele van a játék egy csomó collectible-lel, én az egész játék alatt írd és mondd egyetlen itemet sem használtam az inventory-ból. Egy RPG-nél azt gondolom, hogy valami nem oké, ha itemek nélkül simán végigvihető.
A végjátékban eléggé túltolták a nehézséget, a good endinggel fejeztem be a játékot.
Szép volt, jó volt, a hibái és hiányosságai ellenére nagyon élvezetes volt, viszont a 30 másodperces töltőképernyőket a viharba kívánom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Horgász topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest