Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simauser
tag
Én most játszom a sztorit másodjára, és nemrég végignyomtam a "régi" változatot is, így elég frissen látom, mi a diffi a kettő között. A "kicsi" redux enyhe kifejezés, nagyon sokat finomítottak, módosítottak lényegében mindenen. A párbeszédek máshogy néznek ki és nagyon sokat változtak / finomodtak, kevésbé erőltetettek, a trust method eltűnt, mindennek van hangja (nincs csak szöveges párbeszéd), az események, a történet narratívája is sokat változott, finomodott (összhangban a küldetésekkel, párbeszédekkel), vannak új küldetések, amik eddig voltak, azok változtak, a medve (áldassék a neve . . . ) is máshogy van, stb.
Nagyon megreduxolták, és 90%-ban a jó irányba. Az alapjai ugyanazok, a történet is (legalábbis addig, amíg eljutottam), de sokkal finomabb és alaposabb.
Talán az az egyetlen dolog nem tetszik, hogy
SPOILER MILTONNÁL EPISODE 1
a városba való érkezés sokkal gyorsabb lett, és más útvonalon van. Ez nekem elnagyoltnak tűnik, a régi, lassabb, hosszabb bevezetés, ahogyan bemegyünk az elhagyott városba, sokkal jobb volt. Az út mentén battyogni, leállt, otthagyott autók mellett, aztán a templom, majd híd, és úgy a város, jobb volt.
Egyébként 6 euró a steamen, ennyiért ajándék. Ha végignyomom másodjára, elkezdem a survival sandboxot is, azt még csak ízelítőnek próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 4
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest