Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• simauser

tag

válasz FST200 #53 üzenetére

Én most játszom a sztorit másodjára, és nemrég végignyomtam a "régi" változatot is, így elég frissen látom, mi a diffi a kettő között. A "kicsi" redux enyhe kifejezés, nagyon sokat finomítottak, módosítottak lényegében mindenen. A párbeszédek máshogy néznek ki és nagyon sokat változtak / finomodtak, kevésbé erőltetettek, a trust method eltűnt, mindennek van hangja (nincs csak szöveges párbeszéd), az események, a történet narratívája is sokat változott, finomodott (összhangban a küldetésekkel, párbeszédekkel), vannak új küldetések, amik eddig voltak, azok változtak, a medve (áldassék a neve . . . ) is máshogy van, stb.

Nagyon megreduxolták, és 90%-ban a jó irányba. Az alapjai ugyanazok, a történet is (legalábbis addig, amíg eljutottam), de sokkal finomabb és alaposabb.

Talán az az egyetlen dolog nem tetszik, hogy

SPOILER MILTONNÁL EPISODE 1

a városba való érkezés sokkal gyorsabb lett, és más útvonalon van. Ez nekem elnagyoltnak tűnik, a régi, lassabb, hosszabb bevezetés, ahogyan bemegyünk az elhagyott városba, sokkal jobb volt. Az út mentén battyogni, leállt, otthagyott autók mellett, aztán a templom, majd híd, és úgy a város, jobb volt.

Egyébként 6 euró a steamen, ennyiért ajándék. Ha végignyomom másodjára, elkezdem a survival sandboxot is, azt még csak ízelítőnek próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák