Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
Ha még aktuális:
Én szintén RTX4060-nal tolom. Nem szándékoztam drivert frissíteni, mivel az egyik előző hazavágta a gépet (telepítése után nem volt hajlandó bebootolni a Win 11, csökkentett módban kellett indítanom és DDU-val legyalulnom a drágát).
Ám mivel a játék kérte az első indításkor, feltettem neki az 572.83-at. Néhány villogó textúrán kívül nem tapasztaltam hibát játék közben, és ezúttal az oprendszer sem térdelt le tőle. Bátran felteheted. A játék nálam ugyan csak full HD-ban és magas beállítások mellett fut, de így is gyönyörű és élvezetes. -
mert_csokis
senior tag
Soha, semmilyen gondom nem volt az Nv driver-rel, pedig általában mindig frissítem megszokásból. Jelenleg is a legfrissebb (572.83) van fent.
Ilyen is ritkán van, hogy a játékhoz nem érkezett új driver. Valszeg annyira jól sikerült a pc port, hogy nem volt mit mókolni rajta driver szinten.
Mondjuk a napokban még befuthat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A PC-s kiadás megjelenése a küszöbön van, jövő hónap elején érkezik az új változat.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Canon EOS DSLR topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest