- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Nem nagyon tudok erre mit mondani...csak próbálok lassan játszani, hogy tovább tartson az élmény.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
mert_csokis #33 üzenetére
Szerk.: közben megtaláltam az auto pick-up opciót, csak eléggé el lett dugva. Szóval nem szedték ki.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
Fitzgerald #32 üzenetére
Ja...elég olcsó húzás volt részükről az a clickbait cím. Pedig nem szokásuk.
Egyébként nagyon okosan lett hozzányúlva a játékhoz. Megkockáztatom, hogy egyes helyszínek kevésbé részletesek, mint az első résznél. Nincs olyan mélysége a képnek, jóval gyengébb az Ambient Occlusion a külső tereken.
A tereptárgyak (főleg az autók) is kevésbé részletesek. Tehát valahogy össze kellett szedni azt a plusz teljesítményt. De ezt úgy, hogy ne nagyon menjen az összkép rovására.
Viszont javult a zseblámpa által vetett árnyékok minősége. Még DLSS mellett sem zizis olyankor a kép. Az első résznek ez problémája volt.
A túlzott oversharpening itt is megvan. Még akkor is, ha teljesen leveszi az ember.
Nekem hiányzik a kép a grafikus beállítások menüből, ahol szépen láttad, hogy az adott opció változtatása mit eredményez a képen.
Nem tudom, ezt miért kellett kivenni. Ahogy az aktuális VRAM szint is elfért volna, mint anno.
Azt az egyébként baromi kényelmes feature-t is kiszedték, hogy a karakter magától összeszedte a felvehető tárgyakat maga körül. Nem tudom, hogy ez szintén kinek fájt.
De ezek nyilván apróságok. Le a kalappal a Nixxes előtt, bár minden játék ilyen állapotban jelenne meg. Az meg egyenesen döbbenetes, hogy egy mai szemmel nézve szerény gépen is milyen jól fut a játék. -
mert_csokis
senior tag
Soha, semmilyen gondom nem volt az Nv driver-rel, pedig általában mindig frissítem megszokásból. Jelenleg is a legfrissebb (572.83) van fent.
Ilyen is ritkán van, hogy a játékhoz nem érkezett új driver. Valszeg annyira jól sikerült a pc port, hogy nem volt mit mókolni rajta driver szinten.
Mondjuk a napokban még befuthat. -
mert_csokis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ph A PC-s kiadás megjelenése a küszöbön van, jövő hónap elején érkezik az új változat.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest