Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nem tudom h láttátok e, ennek a csajnak hihetetlen milyen hangja van!! eszméletlen szép!!
-
Crytek
nagyúr
Tudom még korai,mert nemrég jelent meg a game!
Ehhez tervezi már valaki hogy csinál egy olyan logoutos iást mint pl az Oblivionnál volt a fullos grafikás?
Azt is a modokkal elég szépre lehetett csinálni csakhát én gépemmel vársoban néztem a divatitést 5-7 fps-elRemélem ehhez is lesznek brutál graf modok!
-
Klikodesh
senior tag
válasz
maszi99 #4196 üzenetére
Blackreach ?
Az a legjobb hely a jatekban. most szedtem ossze a 30 voros nirnrootot.
Nagyon jo quest perkek vannak a jatekban.Ket barenziah ko hianyzik mar csak, nagyon remelem hogy ez valami brutalt unlockol mert mar atkutattam ertuk az egesz vilagot de szo szerint...
A star wars new hope ester egg easter egg hatalmas, mas is osszefutott vele ?
-
maszi99
őstag
-
-
Mukorka
addikt
Itt egy ötletes mod demonstrálása, a villámláshoz ad hozzá több hangfajtát valamint bizonyos shoutok alatt is megszólal az ég
[link]
-
s4hu|SyD^
addikt
Na mióta az 1.2 van fent folyamatosan kritikálozik, játszhatatlan így, hogy mindig kidobál. Néha hiányoznak a textúrák. Borzasztó ez az új patch...
-
matyi94
senior tag
válasz
Kareszovics #4187 üzenetére
A trainerektől visszakaphatod a pénzt, ez szerintem elég zsír!
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy milyen előnnyel jár az, hogy a Companions főnöke lettem?
Csak annyit vettem észre, hogy elvileg mindenkit be lehet állítani követőnek, illetve tudom Kodlak szobáját használni. Ez csak nekem kevés?
Mondjuk Oblivionban se volt sok minden, időközönként lehetett üríteni a jóságokat a Guildmaster Chestből.
Illetve a Companions főszálat nagyon rövidnek találtam.
-
refugee
csendes tag
Hali!
A Deadra Questeket megkapod valahol vagy csak egyszerűen szét csapsz a szentélyekben azt helló. Ha igen kit kell keresni ?
-
Mukorka
addikt
-
pityeszka
őstag
Kár, hogy ilyen bug halmaz ez az egész játék.Most már bánom a bele ölt időt pedig nagyon tetszik.De ez így uninstall.
-
Arena87
aktív tag
[link]
ME-TAL HEAD! \m/ -
Crytek
nagyúr
Arch Mage lettem mert megcsináltam a questeket.
Kérdésem ide a későbbiekben fog vezetni valami quest?
Mert youtubon láttam hogy a Niyra nevű csajszit kinyirva egy 125%-os mana regeneráló rucihoz juthatnék. Csak gondolom az ő kinyirása engem üldözötté tenne itt!
-
Ilsyde
őstag
Én most futottam bele az elso olyan bugba ami befolyásolja a játékmenetet. Vilkas adott egy harmadrangú Companions-kuldetést (az old meg/szerezd vissza fajtából) ahogy egy szokott rabot kellene kiiktatnom de eltunt a quest marker és nem jelzi hogy hol a célpont.
Próbáltam konzol parancsokkal is okoskodni (sqs, movetoqt meg setstage) de egyik sem mukodott.Most meg már a quest is eltunt a listából, de nem tudok felvenni toluk új kuldit mert mindenki azt mondogatja hogy elobb fejezzem be Vilkas feladatát
-
viharhozo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #4163 üzenetére
A nagy ugrast (es ezzel egyutt a jatekegyensuly teljes felbomlasat) a dual enchantmentek hozzak, azokkal lehet gyakorlatilag sebezhetetlen karaktert csinalni.
Ujabb bugok: soha el nem indulo kuldetesek (megoldas: konfigfajlok torlese); bandita helyett imperial guard var a kiirtando ojjektumban; nem lehet ismert (es cleared) helyre fast travelezni, mert ismeretlen; tobb NPC egyhelyben allva nezi, h lelovod oket, de sose halnak meg etc.
-
Ilsyde
őstag
Én azzal a whirlwind sprinttel kozlekedem
Harcban is jó, ha valami túlbuzgó mágus vagy íjász messzirol adja az áldást akkor hirtelen mellette termek és leszakítom a fejét kalapáccsal. Meg ahogy írod, jónéhány hely van amit csak ezzel érszhetsz el.
Meg rocket jumpolni is lehet ám vele
-
Inv1sus
addikt
Nálam medve jött elő. Én is meglepődtem.
A kincsestérképen látható torony nagyon hasonlított az egyik közeli erődítmény mellett álló épületre, de lusta voltam megnézni.
Nevét azt nem tudom már a helynek, csak annyit, hogy támadással fenyegettek, ha túl közel merészkedtem. Valami varázsló vagy nekromata csoportnak tűnt. Majd megnézhetem neked a nevét is, ha végeztem a melóval -
Klikodesh
senior tag
válasz
maszi99 #4169 üzenetére
Nem olyan nehez. En imageshacket hasznalok, es onnan copyzom a patse to forumos thumbnailes linket.
Itt csinalok egy kep beillesztest amibe bemasolom az imageshackes sorbol a thumbnail linket.
Utana rakattintok a linkre es oda bemasolom a nagy kep linket az imageshackes linkbol. Vegul a Link szovegreszebe bemasolom a kepbeillesztes linket. -
Mukorka
addikt
Továbbra se vágom hogy hogyan kell képet berakni úgy hogy ne legyen focipálya méretű.... [link]
-
Klikodesh
senior tag
SPOILER
Ha riftenbe mesz akkor rogton a bejaratnal ugy emlekszem leszolit egy fazon es tole tudsz infot kapni a tolvajceh es a DBrol, belepni egyebkent ugy tudsz ha a kocsmarostol infor kersz es elmeseli hogy windhelmben egy gyerek keresi a dbt es elmesz oda.
Kesz vagyok a DBvel is, ugyhogy mar minden iskolat en vezetek, meg 2 artifectet kell megtalalnom meg azokbol az elszort kovekbol 3 darabot, aztan letisztitom a maradek be nem fejezett kuldetesemet es indulok a Thalmor kovetsegre, lassan ideje.
-
Xelo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #4163 üzenetére
100ra felhúzod smithinget, enchantingot, bedobsz egy Enchanter's Elixirt csinálsz smithing felszerelést illetve enchantolod a fejleszteni kívánt eszközöket (figyeld a sok +45% one-handed enchantot a cuccokon, amit látsz sebzést az ezekkel együtt annyi), smithing felszerelésben bedobsz egy Blacksmith's Elixirt és ápgrédeled amit kívánsz. így jön össze
-
Xelo
addikt
kihúztam 100ra alchemyt is nem mintha használnám de valamivel szintet kellett lépegetni (ding 43). azt hiszem lassan foglalkozhatok a sztorival
673-ig tudtam kitolni a sebzést és itt be is fejeztem a tápolást. one handed skill 92 talán heavy armor is 90, tehát még így is fognak ezek az értékek nőni.
-
Landon
addikt
Na most találkoztam egy gyönyörűséges buggal... fast-travel-el mentem egy helyre és mire odaértem minden fa és növényzet ilyen lila kristály-képződmény szerű 'akárminek' nézett ki... Jöhetne már az az új patch...
Az meg nem kifogás, hogy skip-eljük a patch-t és akkor nem vágja tönkre a játékot mert ugye Steam mellett kötelező a frissítés...
Egyébként jó rá.. -tam....
Teljesen véletlen vittem végig a Mage College szálát mert azt hittem az a fő szál. Nos, nem, nem az.
A főszállal még mindíg nem vagyok sehol mert valamilrt az ork könyvtárosra mutat de beszélek vele az meg csak morog össze-vissza baromságokat, gondolom munkát kell neki csinálni, hogy végre segítőkészebb legyen. Pedig már kíváncsi vagyok mi/ki áll a háttérben mert egyre érdekesebb kezd lenni a dolog.
Annyira el tudnám képzelni, hogy a Skyrim-be is be tudjunk menni az Oblivion-ba... mert miért ne... simán vezethetne oda küldetés.
Én ha fejlesztő lettem volna a Skyrimben akkor 2 ziccert tuti nem hagyok ki: 1: Oblivionban lévő küldetések (én nagyon élveztem őket a TES IV-ben) 2: saját pet sárkány amivel 'közlekedni' is lehet.
Mondjuk az idióta ló helyett ami inkább valami mamut, ló és teve keverékének néz ki.
Kérdés: Dark Brotherhood-ban itt hogy lehet belépőt szerezni? Mert olyan már számtalanszor volt, hogy valami nyomi odajött hozzám és megpróbált megölni (kb 2 kisebb csapásba tellett megölni őket...) és a levélből kiderül, hogy el akarnak tenni lábalól de ezen túl semmi extra... nem jött még a házaló ügynök, hogy üresedés lenne a DBH-ban és új tagokat felvesznek...
-
TTomax
félisten
Ha hosszan klikkelsz akkor power attack vagy mi,én sárkányra szoktam,és a fejére a kétkezes baltával,olyat komázik rögtön hogy öröm nézni... most csinált egy olyat a karakter,hogy felugrott a sárkány nyakára és két kézzel a baltát fogva verte szájba... azonnal kimúlt...
-
Landon
addikt
Na sikerült megölni végre.
Löncsi, megfogadtam a tanácsod és ütöttem ahogy csak tudtam a kétkezessel!
Viszont valamit nem értek: az történt, hogy ütöttem, ütöttem és így széttárta a karját és mászott elfele de nem támadott, nem csinált semmit. Nem lehet, hogy csak szimplán mázlim volt és bebugzott?
Mert elég furcsa volt... nagyon gyorsan ütöttem meg minden de akkor se gondoltam volna hogy ez ilyen egyszerű lesz...
Köszi a segítséget mégegyszer!
-
TTomax
félisten
Találtam egy nagyon jó konfig fájlt...és tweak leirást... nekem a beállított .ini-k hibátlanok...és a kép...
Ha volt,akkor bocsánat! -
Landon
addikt
Kozbe par kerdesre valaszt talaltam de a fight meg mindig esejtelennek tunik..
A Slow Time most nezem hogy itt szereztem meg de nem lesz dragon soul-om hozza... Na majd csak lesz valahogy.
-
Landon
addikt
Koszonom a segitseged!
A gondom csak az, hogy nincs idolassitos shout-om.
Eddig 26ot sebzo 2 kezes baltaval probaltam utni de akkor az ezekszerint nem lesz eleg gyors? Van ott a helyszinen egy 11 dph-s dwarven sword is ami meg enchantolva is van, az talan jobb akkor. Ido lassitas nelkul mit tudok tenni?
SPOILER:
Meg vallom oszinten nem igazan figyeltem itt a tortenetre es most zavar hogy nem tudom mi van...Ugye vegig voltak egyes helyeken ilyen szellemszeru mage-ek akik folhamatosan nya ajogtak h nem kellett volna ide jonni de most mar vegigcsinaljak etc. Ez most mi? Kik ok? A college-bol vannak? Ha kozel megyek azokhoz amelyikek "vakargatjak" a boss-t miert tamadnak ram?
-
mpierre
veterán
válasz
Mukorka #4150 üzenetére
Ja! Én már rég megtanultam, de elsőre sikerült a harmadik rácsra felkenődni...
Eddig whiterunban tettem rendet, nagyjából meg is lennék, van még egy tucat küldetés, ami hibádzik, de alakul. Gondoltam elballagok egy kicsit. Elsőre belefutottam 2 sárkányba egyszerre, majd ez az Ustengravos történet...
-
Mukorka
addikt
válasz
mpierre #4146 üzenetére
Épp ez előtt a küldi előtt tanították meg neked a whirlwind sprintet
(#4148) maszi99 : Te se nagyon csinálod akkor a fő küldetés szálat
Mondjuk én is pont ezután vagyok kb(#4149) TTomax: Érdekes ez, rögtön rájöttem. Lehet azért mert nem sokkal a küldetés megkapása után már mentem is oda. Ha valaki 20-30 óra múlva néz be csak akkor addigra el is felejti ezt az egyébként nem túl hasznos shoutot.
-
TTomax
félisten
válasz
mpierre #4146 üzenetére
SPOILER!!!!
Szerk: Nekem se ment,rá nem tudtam jönni,úgy kerestem meg -
mpierre
veterán
Spoiler:
Ustengravban, ahol a 3 villogó kő van, na ott hogyan tovább? Még uzsgyival sem oldom meg. A 3 kőnek világítania kell, akkor nyílik ki a 3 rács és lehet tovább menni. Amint eltávolodom, az egyik kialszik és annyi.
-
Landon
addikt
Nálam a felvett fegyver is olyan, és csak egyes zombik a többi normális... passz.
Más: Labyrinthion-ban a boss-t hogyan lehet (ha egyálltalán) megölni? Egy ütés és elszállok mint egy falevél... ugye ott két varázsló csinál vele valamit de az se teljesen világos, hogy ők miért támadnak rám ha közelebb megyek hozájuk...
-
Landon
addikt
Labyrinthion-ban nálatok is volt ilyen kék zombi szerűség vagy nálam bugzódott be a játék... egyes zombik úgy néznek ki mintha a kék 'polygon model' látszana a normál helyett...
-
Mukorka
addikt
válasz
matyi94 #4131 üzenetére
annyira azért nem
Még most se éri meg nekem fireballt csinálni pedig megvan az adept dest és van több 20% csökkentő cuccom is hozzá de még így is inkább fireboltot tolok mert azt 10 alatt castolom 34-es sebzésre míg a fireball 55 sebzéssel 40-ért castolható.... Ez így nem éri meg
-
matyi94
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #4129 üzenetére
Ha nyomsz rá perket meg encsit a cuccaidra, akkor közel nullára csökkenthető!
-
törölt tag
az egykezes és kétkezes fegyvereknél van cap a sebzésnél?
-
Mukorka
addikt
válasz
GeneraL_XTX #4125 üzenetére
-
Cucuska2
addikt
válasz
GeneraL_XTX #4125 üzenetére
Winterholdban keresd Faraldát.
Ha nem lenne meg, jobbra kell kanyarodni a téren. -
Crytek
nagyúr
"lövös" varázslatokat kitől lehet venni? Ennyire vak lennék?
15-ös szinten vagyok és lőni nem igen tudok mert nincs olyan spellem -
Mukorka
addikt
válasz
GeneraL_XTX #4119 üzenetére
javítok: 75-től Faralda-nál lehet venni kétféle cuccot, tűzfüggönyt meg valami gyújtós cuccot
-
Brent
aktív tag
Basszus.. ez a játék nem semmi.. csak tegnap óta van meg, de már 10 óra belerepült.
Windhelmben van a törzshelyem, már nagyon kevés kellett a szintlépéshez ezért kimentem a város elé átfésülni/megtisztítani a terepet, hogy meglépjem a levelt. A folyó mellett találtam egy kis házikót, nagyon megörültem "hmm, na, itt szajrézás lesz " gondoltam is magamban, éppen fordultam volna be a ház bejáratán amikor kirontott egy kardfogú tigris , hirtelen azt sem tudtam mivan, elsőre meg is ölt, még a kardot se tudtam elővenni.. (experten tolom, kezdetektől fogva) másodjára már felkészült voltam és kicsináltam a macsekot.
Nem is ez a lényeg, ez csak a körítés volt.. szóval ebben a kis bungalóban a véres cafatok mellett találtam egy kincses térképet, amire egy őrtorony van rajzolva. (vagy legalábbis egy őrtoronyra hasonlít a legjobban)
Valaki találkozott már ezzel a térképpel ?
Csak meg kéne keresni azt a kincset... -
Mukorka
addikt
válasz
GeneraL_XTX #4119 üzenetére
Annál már csak master szinten lesz jobb tűz ágon...
-
Klikodesh
senior tag
Whiterunban kell talan al egkevesebbet gyalogolnod a boltolas miatt, van a kovacs ami ket uzlet egyben a ferfi es no, van egy altalanos bolt a fogadoval szemben mellette az alkemista es a varban a magus, gyakorlatilag mindent el tudsz adni kiveve a lopott cuccokat.
A legjobb boltok a tolvajcehben vannak 4K folott van penz egyikben ha vegigviszed a vonalukat, es gyakorlatilag egy szobaban benne minden bolt ami kell.
(#4119) GeneraL_XTX
En vettem oket a varazsloiskolaban.
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok hol lehet komolyabb destruktív varázslatokat összeszedni? Kb 70valahányas a szintem, de még mindig max tűzlabdákat hajigálok, már nem annyira érzik ezt meg a szörnyecskék( tűz ág maxon van)
Kéne valami brutálisabb
Battlemage szerű karakterem van.
-
Crytek
nagyúr
Azta mocskos.Alacsony szinten egyedül végigmentem Morokei barlangjában.Hát ez amennyi időmbe tellett annyi idő alatt végigviszek 2 "trendi" fps-t!
Máskor inkább tápolva megyek majd ilyen helyekre.Valaki tudna mondani város és emberkét akinek sok a pénze és kereskedik mindenfélével?
-
Inv1sus
addikt
Hogy működik az extra sebzés a tűztől meg a lassítás a fagytól?
Mert most ráraktam a tőrre a tüzet, a kardra meg a fagyot (Sange and Yasha
), de mintha túl gyorsan halnának tőle az ellenfelek. Mindkettő enchant 1 pontos sebzést és 1500 alkalomra elegendő chargot foglal magába.
Szóval arra akarnék kilyukadni, hogy van összefüggés a elementális sebzés nagysága és a debuff között?
-
maszi99
őstag
Amit linkeltél, azt a maszkot hordom most is
Nem semmi sztori volt a megszerzése, azt hittem szobor, mint amit adtak a gyűjtői mellé.
Nekiláttam a csontkupacban guberálni, mire hallottam mögöttem a szárnycsapkodást, volt döbbenet, na meg hogy a sárkány kinyírása után szinte zéró élettel megjelent a varázsló.
Azt se tudtam hova bújjak szusszanni, talán a legnehezebb pillanataim voltak a játékban eddig. -
dy_nmq
aktív tag
válasz
maszi99 #4112 üzenetére
idéztem egy dremorat ő sem tudott mit kezdeni vele játékot ujrainditottam az sem hatott de mivel mar csak ketten voltunk vegul a barlangban nyomtam konzolbol egy killall-t aztan annyi. csalás de nem ment máshogy. azért kicsit felháborítoak ezek a bugok.
mod
Cucuska2: utolso elotti [link]
-
dy_nmq
aktív tag
na megvolt az elso komolyabb kuldetes bugom, egy karakter akinek meg kellett volna halni, nem sebződött bármit csináltam.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Mukorka #4076 üzenetére
Most voltam tul az elso Ancient dragonon. Koszi bethesda a bugos patchet...
Epp egy dragon wallhoz igyekeztem mikor.Hallottam az uvoltest felnezek opps mar leallt es lebegett fololottem. Hallgatnom kelllett volna az orokre hogy, "Gotta keep my eyes open . Damned dragons could swoop down at any time."
Nem zavart mert o volt a 44. ik tehat rutinosan benyomtam a potikat, ja minek jutott eszembe rogton ugyse ad semmi vedelmet. A sarkany nem ram szallt le hanem kicsit odebb es rogton lelehellt es szerintem ha nem tolok be egy full HP potit akkor elbol ki is nyirt volna.
De innen mar a same ol odarohanni a szarnyahoz es dual wield daedra kombokkal leszedtem, pont jol jott hogy tesztelni akartam a +49% es one handed sebzest okozo amulet es gyuru parost. Igy gyorsabban zuztak le az 500at sebzo jobb bal kombok mint o engem.Ennel az innen egy percre dragon wallon pihizo sarkany esete volt csak jobb.
Megorultem hogy igy rajta utottem.Raugrottam es razuztam egyszer, erre leesett a falrol es felszantotta a talajt, mint amikor repulo sarkanyt lo le az ember. A problema az volt hogy itt nagyton keves hely volt a fal elott es atbuckazott a peremen, es elkezdett legurulni. En meg rohantam utana.
Nagy lelkesedesemben ebbe majdnem en is belehaltam. Olyanokat zuhantam a hegyoldalon.
Rohantam tovabb kozben fast heallel gyogyitottam.
A kepen jobb felulrol esett le es gurult le idaig amibe bele is halt.
-
Zolás
addikt
válasz
atidzsiforc #4103 üzenetére
Az már volt egyszer
Találtam megoldást, így nem kell konzollal megoldani a küldetést.
"You can go to Markarth, target a guard and use 'paycrimegold' in the console. This will force your debt to be paid. " Nagy nehezen gugli segítségével, igy minden probléma megoldva. Elsőre nem müködött valamiért, meg kellett várnom, míg megtámad az őr, és csak utána fogadta el. Most viszont mehetek mindenfelé.
Aki esetleg használja majd ezt a megoldást, előtte mentsen. -
Zolás
addikt
Van valami kód, hogy levegyem magamról a bountyt? Markarthba kéne mennem, de nem tudok továbblépni, mert az őrök rögtön rámjönnek, hogy lecsukjanak, csak egy másik elvégzett küldi miatt már nincs börtön, igy folyamatosan körbe-körbe megy a duma, hogy le akar csukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- PlayStation 5
- OpenWRT topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 10
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest