- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Sziasztok,
tudja valaki hogyan mukodik a loot pool egy karakter eseteben..?Konkret pelda: 1 accountom van es azon 4 karakter. Ebbol 1 karakterrel mentem incursion-re es kiszedtem vele a St Elmo-t. Tehat ennek a karaternek nyilvan bent van. Annal is inkabb mert esett neki mar fielden is target lootkent a St Elmo, illetve nyitottam vele Exo ladabol is.
Igy esett hogy a masik 3 mule karakteremnek is adtam 1-1 St Elmot. Tehat a kerdes hogy ilyenkor ennek a 3 kiskarakternek is bekerul general loot poolba ez a fegyver, vagy csak a main karakternek van bent..?Mindezt azert kerdezem mert most nekiallunk fielden / Countdown / Summit target lootkent kiszedni egy klantarsamnak is. Ha ujra kieski nekem odaadom neki. Ergo nem midegy hogy melyik karakteremmel megyek, mert ha a masik 3-nak tovabbra sem eshet ki akkor kizarolag a main karival kell kiserjem..
Koszi ha elmagyarazzatok hogy van ez a loot mechanizmus..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest