Hirdetés
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Sziasztok,
tudja valaki hogyan mukodik a loot pool egy karakter eseteben..?Konkret pelda: 1 accountom van es azon 4 karakter. Ebbol 1 karakterrel mentem incursion-re es kiszedtem vele a St Elmo-t. Tehat ennek a karaternek nyilvan bent van. Annal is inkabb mert esett neki mar fielden is target lootkent a St Elmo, illetve nyitottam vele Exo ladabol is.
Igy esett hogy a masik 3 mule karakteremnek is adtam 1-1 St Elmot. Tehat a kerdes hogy ilyenkor ennek a 3 kiskarakternek is bekerul general loot poolba ez a fegyver, vagy csak a main karakternek van bent..?Mindezt azert kerdezem mert most nekiallunk fielden / Countdown / Summit target lootkent kiszedni egy klantarsamnak is. Ha ujra kieski nekem odaadom neki. Ergo nem midegy hogy melyik karakteremmel megyek, mert ha a masik 3-nak tovabbra sem eshet ki akkor kizarolag a main karival kell kiserjem..
Koszi ha elmagyarazzatok hogy van ez a loot mechanizmus..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest