- CES 2025: A Zenbook és Vivobook notebookszériákról sem feledkezett meg az ASUS
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- CES 2025: Már az idegenek is 4K-s, 240 Hz-es QD-OLED monitorral nyomulnak
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- CES 2025: 750 Hz-es gaming monitorral hívta fel magára a figyelmet a Koorui
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 40xx > 50xx ki megy, ki marad, és miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz arnikusz #24299 üzenetére
Ismét köszi, season 90. szint nem biztos, hogy meglesz, ezeket az exo - kat nem lehet beállítani targeted loot - nak Summit - n ?
Öreg PC-t már nem éri meg fejleszteni én a 8 éves masinámat szeptemberben eladom és egy újat rakatok össze.
Ez így van ...És hogy bogarat is tegyek a füledbe, egy "jó" vga áráért kapsz egy új xbox - t, amire - az előző generációból kiindulva - 7 évig nem kell költeni, és minden fut akadás nélkül, fix 60, de akár 120 fps -sel is, ha a monitor/tv támogatja
Nincs az az Isten, hogy én még egyszer pc - vel kínlódjak -
arnikusz
veterán
Az a Scorpion szettem, mint kés a vajban. A Hunter's Fury eshet bárhol főleg targeted loot és Summiton kiválasztod szintén targeted lootba, ill. a Season alatt összegyüjtőd a rajzokat a szettelemekhez és craftolsz, de azt hagyd. A Memento zsák kötelező eleme ennek a szettnek azt a 90. Season szinten kapod, vagy ha játékostársnak megvan ő átadhatja neked.
Az első képen az exo a Scorpion shotgun a Season 4 manhunt 50. szintjén kapod meg.
A Technikus most a Capacitor új exo AR-el javallott az új Sárga skill szettel.
A Capacitor exo AR-t a Summitban található 5 Challenge teljesítésekor kapod meg (30 Summit challenge van).
Öreg PC-t már nem éri meg fejleszteni én a 8 éves masinámat szeptemberben eladom és egy újat rakatok össze.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
félisten
válasz arnikusz #24292 üzenetére
Szia
Még mindig xbox, a pc fejlesztésre most már 2 új xbox árát minimum rá kellene költeni, szerintem ez már nem lesz fejlesztve, karácsonykor fiamnak is, nekem is már xbox - ra lettek játékok vásárolva.
Megszoktuk már teljesen ezt a platformotKöszönöm a részletes választ
Az első képen lévő exo cuccok raid only , vagy eshet akárhol ?
A fegyver AR vagy Shotgun ?A 2. képen lévő build megvan, kivéve az EB -t.
Technikus nincs ?
Vagy azok most már gyengék ? -
arnikusz
veterán
Szia Sith!
Min tolod most?
Kicsit korábban mutattam a Scorpio-Memento- Badger mellény-4 Hunter Fury-t azt rakd össze gut. Ha a korábbi Sárga chc/chd DPS builded megvan azzal is elboldogulsz.
Summit kevés XP-t ad most már a heti exo ládához és Named itemhez elég 30 szint teljesítése. A 100 szint csak akkor ha kell a Hunteres feladathoz. A lootot te szabod személyre mit akarsz farmolni nehezedik 10 szintenként. 3 szintenként kulcs a nagy ládáhpz és CP.-mentés. Heroic 4 nehezítéssel csapatban farmolható és esenek is jó cuccok.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Sziasztok
Egy jó ideje nem játszottam a játékkal, de most lehet újra elővenném.
Mi most a meta ? Dps/Tank/Technikus ?
A 100 emeletes toronyház is kimaradt, ott mi a lényeg ?
Minél nagyobb szint, - elvileg – annál jobb/több loot ? -
flash-
veterán
a gyikban linkelt ajánlott grafikai beállitásokat hol találom? ahova mutat a link az már döglött
vagy egyéb jó grafikai beállitások(gyengébb gépre - i53570k-r9-290oc) tudtok?[ Szerkesztve ]
-
felixo
őstag
Üdv !
Jelenleg 37-es vagyok, New York utcáit taposom. Haverom most vette meg a játékot és szeretném újra kezedeni vele. Lehet úgy új karaktert csinálni, hogy a jelenlegi megmaradjon ?
Ha igen, simán tudom cserélgetni őket ?Redmi Note 9
-
Warzoz
senior tag
-
GAbre
veterán
https://downdetector.com/status/uplay/
Akkor ezek szerint nem csak én nem tudok belépni?Avatar
-
felixo
őstag
Redmi Note 9
-
arnikusz
veterán
válasz qukesz #24273 üzenetére
Arra már ne számítsatok, mit hogy a fellebbentett New York-i DZ-re se.
Vasárnap bementem egy kicsit a DZ-be olyan jellegű szettbe mint G-n volt a múlt héten az 1.5 M -ás EB build. Takarítom a landokat egy -két Casual alacsony SHD-s beprobálkozott, azok szépen el is hullottak. Aztán megjelent egy 3-as csapat Venomius, Crysis ... mind rus és aimbottal olyan szépen szedegették távolról az Agenteket. Egyszer sikerült meglepni őket mikor átváltottam Scorpio buildre, de így ahogy írod full pirosban csak maradt annyi életük- nem tudom hogy- hogy leszedtek, így ott is hagytam őket.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
qukesz
senior tag
Ban hullám kellene nem loot eső. Szenvedek/szenvedünk egy bizonyos szett elemért, nagy nehezen megvan. Erre jön egy csaló csicska és kb úgy érzed szart se ér.
Mikor bejön a csávó full pirosba és nem fogy el????[ Szerkesztve ]
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
arnikusz
veterán
válasz alibiman #24271 üzenetére
Exo fegyverek közül már csak Eagle B és Scorpion van használatban nálam. Buildeket is leredukáltam, 3 van ami mindenre elég.
VágniValó tiszta sor hogy megveszem, van kedvezmény is, ill. a soron következő amit estleg megnézek gamma terén a RE Village, Far Cry 6 de az előbbi május az utóbbi meg majd kiderül mikor jön.
-
arnikusz
veterán
válasz VágniValó #24268 üzenetére
Én nem is sorolom mert minden exo esik van mindenből van 5 db.
Más ma sem lesz STATE, tegnap annyit benyögtek, hogy lesz majd valami az eljővendő szép napokban.
Erre csak annyi igen meg lesz I. negyedévi pénügyi mérleg is és kell a pénz, így biztos fizetős dolog fog jönni.
Találgatni felelesleges. Aki befejezte a Manhuntot látta azt amit. Az Achilles pulse PVP-ben nem mindig megy.
-
aktív tag
Más. Módosítottak valamit a loot poolon? Az elmúlt 4-5 napban átlagosan 2-3 exo esik - 3-4 órán belül - CP4-en (ládából), minibosstól az utcán, küldin, stb. De olyanok, hogy Memento, Bullet King, Pesti, stb. De volt olyan CP4, hogy kaptam két exo-t, egyet a bosstól, egyet a ládából.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ismét kiskari kérdés. Haverom kb. 24-es szinten van, mitől lesz neki utcán bóklászó miniboss (pl. a Fehér Ház alatt)? Valamit unlockolni kell?
-
regener
veterán
válasz regener #24263 üzenetére
Update:
Dolgoznak rajtaAhogy 2 órával azelőtt is tették, bár elvileg befejezték.
-
őstag
UBISOFT CONNECT UPDATE – February 9th, 2021
2021. február 09. Meddig tart a hegesztés?“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Nagus
senior tag
-
M_AND_Ms
veterán
Ezekkel a ruházkodási dolgokkal a játék kicsit kezd hasonlítani a kislányok által kedvelt Barbie játékra.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
marky1970
tag
Game is ON!
Omamil
-
PETEE78
senior tag
szólóbam nem adta közben megvan... darpa mission elején 2 is van
You are being revived
-
PETEE78
senior tag
sziasztok, hol találok legegyszerűbben mini tankot szólóban? Még heroic dictric union mission se küldött rám tankot az elején a szokásos helyen... Kéne az emp pulse kill miatt 3 db. Tidal Basin okés, egyszerűbb, gyorsabb?
You are being revived
-
pzstm
titán
mit nézél? minden daily projectnél resident eviles fityegőt és patchet kaptam. Ládáól ami nyílk meg Resident témájú/nevű több minden is. Vagy nem értem mire gondolsz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Pferi
senior tag
-
Frod
addikt
Köszi srácok, akkor marad az ingyen Leon ruci, és nem is erőltetem.
Do you see the white shadow?
-
Anonymus23
veterán
Ha jól tudom minimum WT5 kell hozzá, legalábbis a 11 cucchoz, amit projektek adnak, az összszedhető kulcsok, ami a 21 "rucit" és festést adják, azokhoz meg ugye minimum Proficiency cache-t kellene gyűjteni, az meg ha jól rémlik WT1-el indul, szóval tolnod kellene ezerrel, hogy ki tudj szedni bármit is belőle.
;) - The Power of the Light Side
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, előre is bocsi érte, de pontosan mi kell az RE event cuccaihoz?
Ma tudok csak belépni, még a sztori sincs meg, se WT1, így van esélyem bármire is?
Köszi!Do you see the white shadow?
-
Henin1988
újonc
Sziasztok! PC-n chaten említenek valami Summit Wallhack Glitchet a 100-as szinten. Erről valakinek van valami információja?
-
Nagus
senior tag
Amúgy annyira jó, hogy egy eventtel kapcsolatban többször is szájba tudják magukat fosni a fiúk/lányok/ismeretlen identitásúak. A nagy, rendkivüli, egyedi eventből apparel lett. Majd kicsit jobban utána nézve ez nem is Resident Evil témájú, mert nem stimmelnek sem a ruhák sem a fityegők.
-
simonl
tag
Sziasztok Srácok, gyors segítség kellene ezért i smerek OFF olni egy kicsit.
Tehát a Division első részével tudunk -e online együtt játszani ha én PC vel, kollége pedig XBOX al rendelkezik??
Köszönöm a türelmes válaszokat....
A nők félelmetesek. Semmit nem mondasz, mégis mindent értenek. Ők mindent elmondanak, mégse értesz semmit sem.
-
PETEE78
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz PETEE78 #24236 üzenetére
A küldetés beállítása függ az aktuális WT beállított nehézségtől.
Ha Heroicon van, akkor küldetés beállításnál csak Story, Heroic és (strongholdoknál) Legendary elérhető.
Ebből kivétel, amikor speedrun van, azt engedi beállítani függetlenül a WT nehézségtől.;) - The Power of the Light Side
-
PETEE78
senior tag
ha story nehézségen lenyomok egy küldetés, akkor utána meg kellene nyitnia nehezebben, vagy ez csak nálam bug, hogy story szinten
lenyomott küldetés után csak heroic-on és a felett engedi? normal, hard miért elérhetetlen? nem mintha nagyon hiányozna...You are being revived
-
Elims
veterán
válasz Anonymus23 #24224 üzenetére
Köszi!!!
-
LÁZ
addikt
válasz Anonymus23 #24231 üzenetére
ha segítene , reseteltem az összes cp-t, utaztam erre arra, felszabadítottam 1-2 cp-t, ugyanúgy kuka, szokásos massive fícsör
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Pferi
senior tag
válasz granini #24232 üzenetére
Nekem ma rendben lementek a Daily-k.
Ládából meg csak fegyverskint kaptam vagy 4-et...
Viszont egy CH bounty végén dobtak a bossok 2 egzo fegyvert is[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
granini
őstag
válasz Anonymus23 #24231 üzenetére
Sokat nem segített.. már csak a 3 summit floor volt hátra a maiból.. átmentünk Summit, ott azt mutatta hogy 3 bounty. Nembaj lenyomtuk a 3 emeletet. Visszajöttünk, megint azt mutatja hogy 0/3 summit floot. Sz@r foshalom ez azt egész, nem fogok napi projecteket csinálni tök felesleges. Majd megadja az apparelt amikor megadja..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
válasz Anonymus23 #24228 üzenetére
Hogy váltok szervert..? Sima logoff garantálja hogy máshova tesz be..? Vagy a session-nél válasszak másik régiót..? Sose csináltam..
-
Warzoz
senior tag
Sajnálatos. Nálam nem voltak ilyen jellegű gondok a ruházati eseménnyel. 2 karakterrel csináltam a napi küldetéseket 3 napon keresztül. Mindegyik esetben a küldetés leírásában található dolgokat csináltam meg és meg is kaptam érte a jutalmat. Remélhetőleg nálatok is a helyére kerülnek a dolgok.
-
granini
őstag
válasz marky1970 #24226 üzenetére
Ez teljesen bugos megint.. összevissza állítgatja.. tegnap előtt megcsináltam a summitot semmit nem adott aztán tegnap beléptem és akkor írta ki a tegnapi rewardot amikor az aznapiból megcsináltam a 3 emote-ot.. .. szokásos massive minőség megint..
-
Pferi
senior tag
Nálam is ez van, néha azt írja hogy 3 summit színt kell, de ha bemegyek summit-ra akkor meg már 3 bounty kell... Megcsinálom a 3 bounty-t akkor még lenullázza a küldetést...
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Elims
veterán
Küldetés közben hol találom a matchmake-et?Tudtam,de most hiába keresem sehol nincs. :-/
-
LÁZ
addikt
vicces ez az apparel event, tök jó, hogy elég lenne csak támogatni a cp-ket, de hogy nálam az összes bugos , hiába irja, hogy ez kell neki az kell neki, ha megkérdezem, hirtelen már semmi se, meg az adakozó felület is bugos, mutatja, hogy kéne neki, de adni nem tudok .
ha meg visszafoglalok egy akárhányas szintűt, dettó....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
granini
őstag
válasz Anonymus23 #24220 üzenetére
Ne haragudj hogy kijavítlak, de az eimbot..
-
felixo
őstag
-
felixo
őstag
-
felixo
őstag
Lvl 30-as lettem. Mikor kapom meg a specializálódást ?
Redmi Note 9
-
flash-
veterán
üdv
division 2ben washingtonból átmentem new yorkba
de én szeretnék visszamenni, nem lehet.végig kell csinálni a new yorkot az össz küldetést?vagy csak egy küldetést és visszaenged?[ Szerkesztve ]
-
Warzoz
senior tag
2x3 óra volt az összes ruházati esemény kulcsot
és az összes optimalizációs tervrajzot
megszerezni segítség nélkül.
Sajnos a +5 órás karbantartási idő kicsit megzavarta a menetrendemet -
qukesz
senior tag
Nah úgy néz ki nálam megoldódott a kilépési probléma.
Lehet hogy csak nálam ez a gond, de a lényeg hogy kikapcsoltam az MSI AFTERBURNER-T(BÉTA VERZIÓ VAN FENN) és lekopogom azóta nincsen baj.
Most egyszerre majdnem 2 óra játék után se volt probléma.
Remélem tudok ezzel másnak segíteni.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Nagus
senior tag
válasz granini #24206 üzenetére
A nemzeti parkok tavaly óta rámentek az erdővédelemre, és még külön 300 forint/fő/alkalom összeget is fizetnie kell annak aki teljesítménytúrázik vagy terepfut. Az oka az, hogy tönkretesszük az erdő talaját. Ismerve, hogy mi folyik egy erdőben és milyen állapotok vannak erősen gyomorforgató, mert a munkagépek több kárt okoznak, mint a túrázók.
Amúgy a túrabot nem megfelelően használva igen csak balesetveszélyes. Volt olyan, hogy valaki tűvel hátrafelé hadonászott és majdnem leszúrt valakit.
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
válasz granini #24206 üzenetére
Túrázás közben meg nézd a fák lombjait, hátha valamelyiken fel van akadva egy ejtőernyős láda... 🤣
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz Hublot #24203 üzenetére
A minap akartam egy jót túrázni a Normafán, megyek fel és ki van írva "No tura bot please" .. mellettem egy csapat nyugdíjas csíter állt döbbenten, tele volt a kezük ezekkel a decathlonos turabotokkal.. mondtam is nekik ha beérünk az erdőbe le lesztek gyakva egyenként..
Keményen kell fellépni a botolókkal szemben..
-
Joccc07
addikt
válasz Anonymus23 #24202 üzenetére
Kösz 1 karakterem van csak.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest