Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- XMLTV EPG letöltő progi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
válasz
Heisenberg69 #7380 üzenetére
Valószínűleg a Windows6.1-KB2670838-x64-vel lesz a gond, ott van a játék mappájában, kézzel is elindítható, de nálam kiírja hogy frissítések keresése a számítógépen és nem történik semmi, csak keres egyfolytában.
-
macy
addikt
válasz
Heisenberg69 #7376 üzenetére
Azt hiszem 2012-es c++-t pakolt fel, meg valami KB... nem tudom hanyas akármit. A C++-t a programok törlésénél uninstalláltam, a másikat igazából nem tudom feltette-e, windows intézőben egy sokszámjegyű mappában voltak új dolgok, azokat töröltem.
-
macy
addikt
válasz
Heisenberg69 #7373 üzenetére
Mint írtam nálam is ez volt. Leállítottam, töröltem a windows frissítést amit feltett, és utána elindult.
Ja, srácok, aki tudja szerkeszteni a PH-s listát, írja már át legyen szives a uplay nevemet microby07-re, mert véletlenül a steam-es nevet adtam meg. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Heisenberg69 #7371 üzenetére
Globális probléma, sok ezer user szenved emiatt. Van akinek első blikkre indul van aki egy hete szenved.
Nincs rá megoldás, talán UBI orvosolja valami javítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest