Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
Abban igazad van, hogy az LCD panelt szinte mindenki egy helyről szerzi be.
De az, hogy az Iiyama, vagy a Belinea lutri márka lenne TFT fronton? Szerintem ez egy kicsit erős kijelentés.
A lentebb említett monitorokat már jó ideje használom (több hónap), naponta 8-9 órákat ülök előtte. Úgyhogy ennyi idő alatt szerintem már ki kellett volna jönnie a problémáknak.
Azt pedig, hogy egy jobb darabot fogtam ki, nem nagyon hiszem. Nehogy már a szerencsében kelljen bíznom, amikor ezeket a márkákat veszem.
Szerinted akkor melyik a minőségi TFT? -
Som@
őstag
''Ennyi pézér ez van , 100 khuf - ért nem adnak jobbat. Tudom megkeresni nehéz ennyit ''
Legalább ne terjesztd a hülyeséget, ha kérhetlek!
Ennyi pénzért már igen is lehet venni nagyon jó 15''-os TFT monitort.
Én csak kettőt mondanék, amit nap mint nap használok: iiyama ProLite E380S, valamint Belinea 101536.
Úgyhogy mielőtt ilyeneket találsz mondani, kérlek nézz utána.
Amúgy a a topiknyító monitorjára áttérve: ez mindenképen hibá monitor, minél előbb vidd vissza a vásárlás helyszínére, és kérd a cseréjét...
Új hozzászólás Aktív témák
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- BenQ ScreenBar Halo
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest