Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Pedig nem erős. Pont ezért olcsóbb.Persze van Iiyama és Belinea is jobb , a megfelelő árért. Ezeket itthon nehéz beszerezni , mindenki az olcsót keresi . Szvsz érezd magad szerencsésnek...
Fentebb már irtak egy MÁRKÁT , annyit tennék csak hozzá hogy mostmár 5 év rá a gari...
Amúgy szerintem az ár eléggé tükrözi a minőséget a monitoroknál. -
Füleske
addikt
Szerintem olyan lutri márkák ezek : vagy jó a kép vagy nem. Amúgy Fujitsu-Siemens moncsi nincs.Mintahogy Belinea vagy Iiyama sincs.Ezek csak cimkéznek.Belinea pl. = Samsung. Amúgy nekem is Belinea crt - m van , elégedett vagyok vele , de az ilyen áron beszerzett dolgoknak vannak kisebb , néha nagyobb hibái. Ezt el kell fogadni , ezért ennyi az ára. Az általad emlitett monitorok is ilyenek , csak lehet hogy épp egy jobb darabot fogtál ki , vagy nem tesztelgetted még alaposabban. Vagy kinek mi felel meg meg mi a minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest