- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tomcs
őstag
elolvasgattam soksok oldalnyi tft fortumot tobb hw oldalo is es nem nagyon volt errol szo (persze azert meg van hatra csak mar nem birtam kivarni :)
aztan elmentem par szamtekboltba megkerdezni, hogy akkor hogyan is jonnek letre a pixelhibak, azaz gyartasnal, szallitasnal keletkeznek es ha otthon szepen lerakom asztalra, nem utom kalapaccsal akkor nem is lesz rajta par evig vagy csak ugy spontan hasznalat kozben is ra tud jonni?
szal jelenleg 3-3 dontetlenre allunk, mediamarktban es 2 boltban azt mondtak hogy bizony keletkeznek menet kozben mig 3 masik boltban azt hogy nem, abbol az 1ikban (nevet nem figyeltem meg, csak koszaltam) volt is kirakva par mintapeldany meg ugy nagyobb sztajl bolt volt, es azt mondtak szoktak tft-ket eladni. akkor most mi is az igazsag? meg ha valaki pontosan tudja az aktualis pixlhiba-kicsereles szokasokat akkor azt se fogja vissza :)
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- AOC Q27G4XF QHD/180HZ/0,5MS/27
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest