- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Aktív témák
-
tomcs
őstag
elolvasgattam soksok oldalnyi tft fortumot tobb hw oldalo is es nem nagyon volt errol szo (persze azert meg van hatra csak mar nem birtam kivarni :)
aztan elmentem par szamtekboltba megkerdezni, hogy akkor hogyan is jonnek letre a pixelhibak, azaz gyartasnal, szallitasnal keletkeznek es ha otthon szepen lerakom asztalra, nem utom kalapaccsal akkor nem is lesz rajta par evig vagy csak ugy spontan hasznalat kozben is ra tud jonni?
szal jelenleg 3-3 dontetlenre allunk, mediamarktban es 2 boltban azt mondtak hogy bizony keletkeznek menet kozben mig 3 masik boltban azt hogy nem, abbol az 1ikban (nevet nem figyeltem meg, csak koszaltam) volt is kirakva par mintapeldany meg ugy nagyobb sztajl bolt volt, es azt mondtak szoktak tft-ket eladni. akkor most mi is az igazsag? meg ha valaki pontosan tudja az aktualis pixlhiba-kicsereles szokasokat akkor azt se fogja vissza :)
Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged