Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
Ha jol latom mindenki felreertette a kerdesed. Ha csak dokumentalni kell, hogy egy felfedezo tesztnel miket ellenoriztel, akkor nem bonyolodnek nagyon apro reszletekbe, mert akkor tobb ido megy el az irogatassal, mint amit tenylegesen csinalsz a tesztelendo dolgon. A kerdeses kerdoiven, vagy beirnam, hogy milyen par opciot probaltam ki, ha nincs annyira sok, ha sok van, akkor csak nagy vonalakban, vagy ha valami szerint reszekre van bontva, akkor 1-2 reszt, amit ellenorizte. Mindezt azert erdemes, legyen ralatasa annak, aki esetleg megnezne, hogy miket talaltam rendben.
Persze ha valami nem jol mukodik, akkor reszletesen le kell irni, hogy pontosan mikepp is reprodukalhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest