- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Good Morning Hölgyek, Urak!
Hát ez nem volt rossz, azt hiszem rövid cruise-nek egyáltalán nem volt mondható.
Szalonból hoztam ki a Gallardot és asszem 238 km-errel döntöttem úgy, hogy megnézem a hálószobát.
A legjobban az tetszett, hogy az elején utól kellett érni titeket mert én oda raktam a gépet, ahol láttalak titeket, de Ti addigra már majdnem 10 km-re voltatok, toltam neki mint a meszes. Kicsit paráztam, hogy nem jó úton megyek, de itt megintcsak a térkép hülyeségének tartom azt, hogy olyan qrva pici és még csak bele sem nézhetek mert szétdob mindent. A keleti parton történő visszaautózás is jó volt, de már nem láttam a forgalmat (amiből sztem rohadt sok volt) a fáradtság miatt és a legkirályabb az volt, amikor pont berakott (berepült oldalról) elém egyszercsak egy teherautó, hát annyira nem voltam elszállva a rohadt sok csattanástól, le is maradtam rendesen. Arra rájöttem, hogy érdemes a csapattal menni, mert amikor 8 játékos nyomja, akkor elég kevés traffic-ot rak be a gép. Jól vettem észre?
Délután dobok fel képeket, a világítótornyos, szalagkorlátos "közösülés" jól néz ki a fotókon!
Apropó, tegnap egyszer olyat egykerekeztem, hogy kilépett a programból egy pillanat alatt!
Aztán a világítótoronynál is kidobott egyszer, de akkor csak a főmenübe. Hajrá TDU!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest