- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Hobby elektronika
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #20698 üzenetére
Na, ujratelepítettem, megpackoltam, kódoltam stb, már az elöbb zuztam is egyet
-
bazso29
aktív tag
Új Night mod. Szerintem az eddigi legjobb, de csodát ne várjatok tőle..
-
StormLine
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #20690 üzenetére
ql
akkor most kell backupolni a fontos fájlokat pl pendrivera. -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #20690 üzenetére
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt (rejtett fájl!)
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
StormLine #20689 üzenetére
Na megvan az új gép
Azt hittem megőszülök mire leformázta az XP telepítő az uj 500-as WD-t
Valaki help me. Beraktam a régi vinyót is, amire azt hittem hogy elszállt. Felismeri, és át tudom menteni az adataim. Kellene nekem, hogy hol tudom elérni a Megapack kódját. Hátha így nem kell ujat vennem....
-
Apollyon
Korrektor
Nah ma is autókáztam kicsit. Kezdek belejönni, de kicsit felcseszett hogy az Island tour-on vagy min (180 mérföldes verseny) a célegyenesben kipördültem és 2-en beelőztek. Ez single volt.
Hja meg free ride közben pár motoros csávó elkezdett követni (instant race ki van kapcs), és hallottam hogy valamit motyogtak egymásnak mikrofonban, oroszul. De érdekes volt.
Ezek szerint van teamspeak beépítve vagy mi? -
bazso29
aktív tag
válasz
Apollyon #20680 üzenetére
Lehet csak elírták, de ha küldenek másikat is, akkor már 2 lesz ami jó.
Itt válogathatsz rengeteg autó (és más dolog) közül, de csak a külseje és esetleg a hangja változik, a fizika marad (nálam a BMW most CLK 55-ön van): tdu-central -
Apollyon
Korrektor
válasz
bazso29 #20679 üzenetére
Köszi de nem ingyen van a kulcsom, inkább vegyük úgy hogy a könyvben elgépeltek egy számot
Most hétvégén dolgozom, úgyhogy esténként tudok játszani kicsit úgyhogy felíratom magam a listára : P
Jó ez a hómod
Amúgy BMW-d honnan van? Audi R8-at is lehet akár tenni a játékba?
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Mosquitoo #20675 üzenetére
Amit beírtam ide az nem az én kódom, csak szemléltetésképp. Átírom majd, de az én eredeti kódom full ugyanaz, csak az egyik számot növeltem eggyel nagyobbra. Lehet ennek kéne lennie.
Mindegy, működik és igen ez nagy mákAmúgy meg az előbb hívott ki valaki versenyezni egy Enzo-val, mikor nekem még van egy kemény Audi TT-m így az elején
Naná hogy nem megyek bele.
Még én kértem elnézést : P -
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Megvettem a játékot, és itt olvastam hogy át kell írni a CD key-t. Nos az eredeti nem volt jó mert nem engedett be szóval a kézikönyves már működött. LV-s van, így hát miután a megapackot is installálltam már nem engedett fel online. Remek. Kértem új kódot, ki tudja mikor kapom meg, de már nem kell mert átírtam a megapack kódját és működik!!!
Példa kedvéért, így nézett ki a kód: ****-****-****-66**
Nos, én ezt a 66-ot átírtam 67-re, csak úgy próbából, hátha, és már beenged!
Úgyhogy virul a fejem.
De ha mégse lenne jó, akkor nem is engedne játszani, ugye? Mert nem találkoztam senkivel a pályán, mondjuk kb 10 percet játszottam.
-
-
StormLine
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #20667 üzenetére
a windows intéző nem pont ugyanazt csinálja?
ja, hogy úgy tudni kell hogy hol van a fájl
a winter modnál a torrent lenne a legjobb. méghozzá úgy hogy bazso29 átküldenéd torrenten egy gyors netes embernek, ő átseedelné még pár embernek, aztán kitenni publikba. vállalom én is a seedelést, 20/10 Mbps netem van. a privát trackereket nem ajánlom mert az a cél hogy mindenki megszerezhesse. egy bizonyos seedszerverrel az első lépést ki lehetne hagyni
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Jakab66[hun] #20668 üzenetére
Ha addigra lesz új net, torrentbe beszállok én is. Csak szóljatok.
-
bazso29
aktív tag
válasz
Jakab66[hun] #20658 üzenetére
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #20656 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #20650 üzenetére
vagy mehet magyarul is?...
inkább franciául.. -
bazso29
aktív tag
válasz
Jakab66[hun] #20650 üzenetére
Nem hiszem, hogy tudnának magyarul.
A HC-t meg könnyű összeszedni, ha eladsz egy autót traden 10milláért, akkor gyorsan megveszed a 3 autót azokból amik kellenek, veszel néhány házat, csinálsz pár versenyt és meg is van pár óra alatt. -
-
bazso29
aktív tag
válasz
Jakab66[hun] #20647 üzenetére
Egy levelet írhatsz nekik arról a címről amit megadtál vásárláskor, hátha elküldik a régi kulcsot: serviceclient@gamesplanet.com
90millió meg valóban nem kell, hogy jól érezd magad a játékban, a winter mod meg hamarosan elkészül ami teljesen új élményt ad majd, nem lesz olyan unalmas újra végigvinni a küldetéseket. -
StormLine
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #20647 üzenetére
a TDU2 még odébb van. minek a 90 milla, csak úgy tudsz jó érzéssel krúzolni ha ott a tudat hogy tömve van a zsebed? 1-2 hét alatt simán össze tudnál gyűjteni néhány jobb autóra és máris jöhetnél vissza multizni
-
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #20639 üzenetére
Nekem az éjszakai élet hiányzik a játékból igazán.
Az 1000 verda csak hab lenne a tartán. -
StormLine
senior tag
van valakinek kedve A/B katos krúzhoz 18:00kor a Stadiontól indulva?
-
Fel
addikt
válasz
Jakab66[hun] #20636 üzenetére
Ez sajnálatos...
E-mailt nem kaptál a vásárláskor, vagy esetleg azt már törölted? -
Jakab66[hun]
senior tag
Halihó.
Hálistennek elszállt a vinyóm tegnap késő délután, és minden adatom azon volt.
Gondolom: Kezdhetem elöröl a játékot. Vehetem meg újra a megapackot... (még anno' 4k-ért vettem online) Csak a vinyón volt meg. Valahonnan le tudom kérni még 1x a kódot, amit akkor kaptam?
-
bazso29
aktív tag
De csakis kilinccsel előre fogunk közlekedni.
Szerintem sokan rászoknak majd a HC-ra, ahogy én is.
Egyébként jóval gyorsabban haladok, mint ahogy képzeltem, igazából már napokon belül kész lesz csak a hibás textúrákat kell majd kijavítanom és akkor egyből final verzió lehet beta helyett. Lehet, hogy a "megjelenés előtt kiszivárog" majd egy változat. -
bazso29
aktív tag
válasz
Jakab66[hun] #20629 üzenetére
Igen, photoshoppal készítem. Ha lesz kedved nyugodtan felrakhatod majd valahova seedelni (arány javításra jó lesz
), az én netem sajnos kevés ehhez úgyhogy csak darabokban töltöm fel egy oldalra, ami eltart majd egy hétig. Még ezt is bele kell számolnom az időbe.. jobb ha belehúzok, már csak 2 giga textúra.
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz
bazso29 #20626 üzenetére
Ezt nagyon jól kitaláltad! Nekem tetszik az ötlet, és támogatom. Ilyenkor karácsony környékén, tök jó lenne betenni, és tényleg a telet átélni a játékban is. Amúgy is, HC-ban erős hátsó kerekes autó, úgy viselkedik az asztfalton a játékban, mint ha jég lenne. Szóval így lesz egy kis vaéóság érzet is benne!
Hajrá-hajrá!!
Már várom a linket, ahonnan lehet töltögetni. Esetleg majd seed-elésben segítek, ha olyan helyre töltöd fel. Elég sokat tudok majd küldeni felfelé! Legalább én is tudnék segíteni valamit!Egyébként, mivel csinálod a modokat? PhotoShop?
-
Jakab66[hun]
senior tag
igazából nem szoktatok túrázgatni kocsikkal? Nyáron lehetne egy országlátó autókázás...
-
Gyusz
őstag
A hitchhiker küldetések közül Brandon perfect-re való teljesítésével kapcsolatban van valami módszer? Mert OK, nem vesztek elvileg egy pontot sem, mégsem sikerül tökéletesre. Annyi látható, hogy a zöld csík fölött egy idő után megjelenik egy kicsi szürke, pedig nem hibázok és természetesen a számláló sem mozdul. Akinek netán sikerült, megírhatná, hogy milyen kocsival ment. Külföldi fórumokon se találok megoldást.
A Gullwing Mercit nagy nehezen sikerült leszállítani karcolás nélkül, de durva volt, mert az sem volt mindegy, hogy merre kerülök. Néhány kísérletnél a leghülyébb helyzetekben is levont pénzt (pl.: simán egyenesben úgy, hogy nem mentem le az útról, nem ütköztem, még csak domb sem volt).
-
Reaper
őstag
válasz
Creative997 #20617 üzenetére
Ugyan nekem DFP-m van, de annyi a beállítás a játékon belül, hogy linearity középre, sensitivity maxra, ennyi, a ffb-et nem kell piszkálni. Sima krúzoláshoz 900fok, drift, vagy húzósabb tempó asszem 240.
Remélem segített -
Creative997
őstag
válasz
Jakab66[hun] #20614 üzenetére
Ez. Próbálgattam, de sehogyse jött össze. Tehát: akinek van kormánya, tudna javasloni vagy meg tudná velem osztani milyen beállításokkal játszik?
-
Reaper
őstag
Kis vasárnap esti finomság
[link] -
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #20611 üzenetére
Pont ezaz ami nem hiányzik a játékból...
Bár nagy fogás lehet. Ilyet még nem láttam autós játékban. -
nap
addikt
válasz
Creative997 #20612 üzenetére
Mi a kérdés?
-
Creative997
őstag
Valakai tud választ adni erre?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mgoogyi #20595 üzenetére
Na hajrá! Remélem DX11-re íródik, és lessz benne vagy 200 verda.
Azon a videón én behaltam. Nagyon száguldó vipera fíling, enyhe Transformers beütéssel.
-
Metalfan
senior tag
válasz
TexT-BoY #20604 üzenetére
Szerintem lehetséges, mivel szvsz nem mindegy, hogy 25-35 között van átlagosan az fps, vagy pedig 100 körül, vagy afölött. Nagyobb fps-nél jobban reagál a kocsi az irányításokra, és valahogy sokkal folyamatosabbnak tűnik a kép. Vagy két órája akartam felvenni egy kis videót Fraps-szal, 25 fps-sel. A játék is 25-tel ment, és borzalmasan szaggatott. Gondoltam, megnézek egy versenyt így, viszont a Saleen-em 12 másodperc alatt a szokásos 360 helyett alig 330-340-re gyorsult csak.
Mellesleg volt 7800 GT-m és 7950 GX2-m (TDU-ban nincs SLI), most meg 8800 GTS-em van. Az előbbi két kártya teljesítménye közt nincs számottevő különbség, de a 8800 félelmetesen gyorsabb ezeknél -
TexT-BoY
addikt
no helohelo, ujra köztetek, lecseréltem a régi konfigot egy kis laotpos szünettel, most egy viszonylag izmos gépen elkezdtem játszani DE létezik hogy a TDU semmit nem jegyzett meg az accombol? Tényleg elő kéne vadászni (tuti nem lesz meg) a 70%körüli mentésemet?
Ez azért siralmas.... vagy mit rontottam el?
jha észrevétel hogy a következőket cseréltem:
E6400-->Q8200
7800GT-->GTX260
a többi a 2gépemben majdnem megegyezik, de az lenne a fő kérdés hogy ez a 2 csere okozhat olyan minőségbeli külömbséget a játékba hogy most másodpercekkel jobb vagyok mindenhool?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest