Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Az engem is idegesít. Beírom, hogy Euro Truck Simulator, nincs találat, Euro Truck arra sincs, Truck, na arra van. Elkezdem görgetni a listát, és minden oldalon legalább két kacatot bedob, aminek a leírásában ott virít, hogy Euro Truck Simulator
. Persze az 1+ éve rendelt Led izzókat állandóan tolja elém, meg egyszer megnéztem valami női fehérneműt, szóval özönlenek a tangás hátsók is... 
-
AssAssynn
addikt
válasz
Héraklész
üzenetére
Bizonyos értelemben az. Sajnos néha túlzottan is. Például múltkor rákerestem egy termékre, és vegyes találatokat adott ki. Utána rákerestem egy hasonló termékre, abból több találatot is kosárba raktam. Aztán visszatértem az első kereséshez és tádám, kb ugyanazokat dobta ki, mint a második keresésre, mert arra asszociált, hogy arra gondolok a keresőszó alapján. Pedig nem így volt, még ha a két keresőkifejezés nagyon is hasonló. Lehet nem magyarul ugyanazt a szót használják rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Persze az 1+ éve rendelt Led izzókat állandóan tolja elém, meg egyszer megnéztem valami női fehérneműt, szóval özönlenek a tangás hátsók is...