Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
digiharcos
újonc
válasz
raziel01
üzenetére
Szerintem volt egy beetetési időszak amikor osztogattak. A kredit pörgetéssel min. 60%-os kedvezmény összejött, de ez beszigorodott. Már bes sem adja, akkor meg láncszerüen hetente ment,.
A WINcredit-et (ha egyre gondolunk) csak egyszer vittem végig, mert nagyon sokat kellett hozzá vásárolni. Ekkor vettem hülyeségeket/szemetet is, ne a legolcsóbb áron.Az ajándékozós jutalmak (0 Ft-os tételek) is trükkösek lettek, mert vásárlási kényszert ad egy kötött listából. Általában már elkattintom, nem érdekel, kivéve ha találok valami értelmes cuccot az ajándék listában és mellé csak filléres, de felhasználható dolgokat rakok. Ezután jön egy 8...20.000 Ft-os vásárlási kényszer hogy megkapjam az ajándékot. Csak olyat veszek amire szükségem van. Ha nem találok, akkor hagyom a fenébe.
Tavaly sok ajándékot szereztem. ebben az évben talán 2-szer mentem végig a folyamaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Formula-1
- Sorozatok
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videókártya hőmérséklet különbségek
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest