Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
digiharcos
újonc
válasz
raziel01
üzenetére
Szerintem volt egy beetetési időszak amikor osztogattak. A kredit pörgetéssel min. 60%-os kedvezmény összejött, de ez beszigorodott. Már bes sem adja, akkor meg láncszerüen hetente ment,.
A WINcredit-et (ha egyre gondolunk) csak egyszer vittem végig, mert nagyon sokat kellett hozzá vásárolni. Ekkor vettem hülyeségeket/szemetet is, ne a legolcsóbb áron.Az ajándékozós jutalmak (0 Ft-os tételek) is trükkösek lettek, mert vásárlási kényszert ad egy kötött listából. Általában már elkattintom, nem érdekel, kivéve ha találok valami értelmes cuccot az ajándék listában és mellé csak filléres, de felhasználható dolgokat rakok. Ezután jön egy 8...20.000 Ft-os vásárlási kényszer hogy megkapjam az ajándékot. Csak olyat veszek amire szükségem van. Ha nem találok, akkor hagyom a fenébe.
Tavaly sok ajándékot szereztem. ebben az évben talán 2-szer mentem végig a folyamaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest