- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Tomacko #21435 üzenetére
+1 én is csak ennyit tudnék elmondani, kérem kapcsojjaki
én legfőképp két dolog miatt nem vagyok igazán aktív a topikban:
1. meguntam. Viszonylag sok idő alatt, de összeállt egy olyan elrendezés, ami mindent tud, ami nekem kell, teljesen egyszerű, gyakorlatilag grafikai elemek nélküli ,így nincs rajta túl sok minden mutogatnivaló
Néha cserélek egy hátteret, de azt nem fogom mindig ide belinkelgetni
2. inkább akkor szólalok meg, ha valami gyakorlati problémám van (hogy kell ezt-azt megoldani zooperben pl.). Inspirációért inkább a mycolorscreen-t látogattam, de az első pont miatt már azt is ritkábban.Szóval szerintem felesleges ennyire temetni a topikot, időről időre előjön ez a téma, de a lényeg, hogy jó, hogy van egy ilyen, itt a pH-n. Mindenkinek van benne helye, csak kezeljük helyükön a dolgokat.
(na most ezzel a hozzászólással én is hizlaltam kicsit az OFF-áradatot
)
-
zho-lee
addikt
válasz
Tomacko #21435 üzenetére
Én egy kritikát kaptam, de azt megköszöntem pont dottore-nek
szó sincs itt szerintem mimózaságról.
Talán, aki legtöbbet kapta, qamu74, de azért az is hozzá tartozik, hogy nem mindig építő jellegű kritikát kapott.
Sőt.
Kár ezt ragozni, sosem végzünk vele, és szét off-oljuk a topicot.Pont este írtam, hogy most az lesz, hogy dottore sértődik meg.
És mi van? Lehet csak rosszul olvastam a véleményét..Az a baj, hogy valahol mindenkinek igaza van, de még sincs.
szerk: a válasz a kritikára, amit kaptam: [link]
-
twine
veterán
válasz
Tomacko #21435 üzenetére
"Nehogymár utasításnak vegyen bárki is pár segítő tanácsot egy hobbi fórumon"
Látod hogy mégis ez lett...
Ahelyett, hogy skippelték volna amit mond,,,inkább duzzognak,,,és Dottore lett a hibás mindenért...
mert "szerencsétlen" próbált segíteni egy két dologban....
Ekézik itt , mintha ő maga lenne a felelős az egész globális felmelegedésért...
Én személy szerint az életben (is) úgy vagyok vele,,, a tanácsot elfogadom, de nem biztos, hogy úgy is teszek...Én azt gondolom kicsit körbe kellene nézni a saját házunk táján,,,itt nem Dottore volt aki "kinyírta" a topicot..hanem az egoizmus!!!
Én személy szerint sajnálom,,,mert jó volt itt nyálat csorgatni...
nem voltam tevékeny tagja, de mivel a mindennapjaim része volt a topic "nyálazása",, ezért bátorkodtam mégis leírni a véleményem.... -
-
faber24
őstag
válasz
Tomacko #16771 üzenetére
Meg tudom barhol keredezni (bar mar nem erdekes, par proba utan talaltam egy igereteset), csak itt tobbet szoktam jarni, es el van mentve konyvjelzonek is...de mint mondtam, tudom, hogy nem feltetlen temazashoz kapcsolodik, off topicba is tettem pont ezert a hozzaszolast, szerintem konnyen atugorhato ha valakit zavar...teszem hozza voltak itt MIUIs hozzasolasok is, meg egyebkent is, ha beleirom, hogy 'Ki tud jo ROM+ tema kombinaciot', akkor akar ide is johetne...na mindegy, nem ragodom rajta, csak mondom
-
zho-lee
addikt
válasz
Tomacko #14189 üzenetére
Mitől van az, hogy a frissen playról letöltött uccw azonnal kilép (FC), amint bekapcsolom a hotspot módot?
Végre találtam az xda-n skineket, ikonokat effektíve az én tipusomra/romomra valót.
Csak nem érek vele semmit.
Gondoltam, szerkesztek pár 1x1 ikont, rádobom majd a háttérre, ami hozzá való, "oszt sanyi"..
De szerkeszteni sem tudom ígyGondolom, a régebbi verzió lehet simán elmegy a telefonon, csak már besokalltam
-
VD
őstag
válasz
Tomacko #11093 üzenetére
Az alapötlet jó! Külön díjazandó, hogy van egy konkrét témaköröd ami köré fel akarod építeni!
Az uccw-be beépített hivatkozások szintén remek ötlet és a csiri-csárén kívül tartalommal is megtölti.
Ami nekem nem tetszik, hogy semmi nincs öszhangban semmivel. Plusz a dátum is inkább látványos mint sem hasznos. Vagy színes hátteret alkalmaznék egyszínű ikonokkal, vagy fordítva. Ès az uccw-t is kevésbé hivalkodóvá tenném, a lényeg úgyis a háttér. Lockscreenhez meg egy labdát használnék feloldó ikonnak egy kapus háttérrel... De ez csak egy ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest