- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
dokee78 #25805 üzenetére
AC Display-t nézted ?
-
gipsztigris
addikt
válasz
dokee78 #25315 üzenetére
A sima paint is jó....lenne, ha kezelné a transzparens .png-t rendesen. De hiába mented el .png-be az átlátszóság elveszik, ahogy az alábbi képeken is látszik.
Ha van profi, vagy félprofi képszerkesztőnk a gépen (photoshop, esetleg az ingyenes gimp) akkor síma ügy, mert az átlátszóság megmarad.
Ha egyik sincs, akkor online képszerkesztő program Pixlr Editor.
Itt megnyitod a kívánt alapot, majd Layerben nyitsz egy új réteget mondjuk a Homscreenedet, ráilleszted az alap rétegre, majd mentés .png-ben (itt megmarad az átlátszóság) és kész is. Ezt a képet online szerkesztettem.Nagyon fontos, hogy a fórumra általában nem lehet feltölteni .png fájlokat direktben, csak úgy, ha .jpeg-re konvertálja a fórummotor. Így meg elveszik az átlátszóság. Ezért érdemes valamelyik képfeltöltő oldalra, pl. imgur.com feltölteni a képet, majd a direkt linket a KÉP ikonra kattintva beilleszteni. Így megmarad az átlátszóság.
-
gipsztigris
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
dokee78 #25274 üzenetére
P7 sincs sajnos.
P6 még benne volt, meg pár másik huawei.
alkalmazásban nézted vagy leírásban?
alkalmazáson belül típus szerint és felbontás szerint is lehet keresni.szerk: nézem xda-n a listát, jóval több eszköz van benne valójában.
milyen huawei? most nincs fent az app, de megvan valamelyik flashdrive-on, valamikor meg tudom nézni. -
zeon.hu
nagyúr
-
Flind
senior tag
válasz
dokee78 #24904 üzenetére
Az említett megoldások is jók, de launcher és lap tartalom függetlenül is megcsinálhatod, a MultiPicture Live Wallpaper segítségével. Animál is, ha szeretnéd.
(#24910) lcee79: A MD animációhoz hasonlót tud a Minima is. Bár a Kostum szerintem is jobb megoldás, de időhiányban ezt is megnézheted.
-
lcee79
addikt
válasz
dokee78 #24906 üzenetére
A themerben meg tudsz adni minden lapnak más háttérképet
Meg biztos van még másik launcher is ami tud ilyet.Meg amit én használok most előszeretettel a Kustom live wallpaper, abban is lehet érdekes dolgokat kreálni, és sokkal több mindenre is képes, ott akár egy lapon belül animál be különféle dolgokat
pl így , vagy így
és ha már az ember kezd belejönni elég jó dolgokat ki lehet hozni belőleAmi még nagyon tetszik, de még nem értem rá annyira hogy csináljak sajátot az a material dizájn wallpaper animálása, elmozdulnak egymáson az átfedések, elég látványos, szinte életre kel
És ez azért is jó, mert olyan launchert használsz amilyet akarsz, mivel ez csak háttérképként üzemel
-
Probert75
addikt
válasz
dokee78 #20710 üzenetére
Ez a nagyobb.
Ez pedig az álló.Tudom, hogy nem a tied. Úgy akartam mondani, hogy az általad megosztott.
-
Dottore
addikt
válasz
dokee78 #20408 üzenetére
Nem az. Más a logikája, de ha ráérzel annyival is jobb, hogy következetes. UCCW pont emiatt nem tetszett, meg volt egy időszak, mikor elég szar volt. Sokan akkor kezdték el a Zoopert használni. Emlékszem búcsúzáskor még megnéztem hányszor ébreszti a telefont az UCCW és a Zooper. A két program teljesen máshogy van megírva. UCCW le is törlődött örökre.
-
Dottore
addikt
válasz
dokee78 #20398 üzenetére
Miért UCCW? Miért nem Zooper? Nehogy azt írd azt nem szereted. Ez egy program, azt kell használni ami jobb. Nem fontos, hogy szeresd.
A másik ami szerintem alap, az a Tasker. Egyszerűen mindig találok benne valamit amiről azt hittem nem lehet megcsinálni, de aztán igen.
-
-
válasz
dokee78 #20316 üzenetére
Zooperben nem olyan bonyolult. Letöltöd playről az ikoncsomagot, valamivel backupolod, az apk fájlt átnevezed zip-re, kicsomagolod, és ott lesznek benne az ikonok. Aztán zooperben csak képként berakod őket egyesével, és hotspotnak beállítod mindegyikre a saját appját. Nem bonyolult.
Vagy ssLauncher, abban bárhogyan rakhatod a dolgokat. -
-
qamu74
őstag
-
Adamis
őstag
válasz
dokee78 #19977 üzenetére
Nem az, hanem ez: Transparent Clock Weather
@xtevo: tudom, ez sima Idol, de qamu küldte nekem, mert nem találtam még egy normális képet az Idol S-ről...
-
Probert75
addikt
válasz
dokee78 #19728 üzenetére
Betenni tudom hogyan lehet. Szerkesztettem is egy párat fotoszeszkesztővel, mert nem volt mit hozzá társítani bizonyos progikhoz és az asztalon legalább egységes legyen. Arra gondoltam, hogy telepíthető apk-t csinálni és akkor lecserélné az alkalmazások menüben is rendesen.
-
punky10
addikt
válasz
dokee78 #19325 üzenetére
A Nova Prime-ben igy:
Nova beállitások-dokk-dokk stilus.
Itt a háttér felirat alatt mutatja az eddigi dokkot,arra rábökve előjönnek a lehetőségek:alapból a beépitett hátterek közzül lehet válogatni,jobbra srollozva a telepített témák dokjait állithatod be,balra pedig kiválaszthatod azt az alkalmazást,amit a dokk beállitásához szeretnél használni(pl fájlkezelö vagy képkezelő)
Hogy ez az ingyenes Novával is mködik-e,azt nem tudom... -
válasz
dokee78 #19295 üzenetére
Nyisd meg a widgetet, keresd ki az óra modult, és állítsd át, (szöveg szerkesztése kézzel) #Dh#-ról #DH#-ra.
Milyen rácsméreten van, milyen rácsméretű widget? Ha Zooperben megnyitod, ott középen van alapból? Ha nem, akkor minden modulnál arrébb kell rakni az X eltolást. Ha ott középen van, akkor méretezd át a homescreenen oldalra, de lefelé(vagy felfelé, ahol hely van) is növelni kell, mert más lesz a téglalap aránya. Ha még így is túl kicsi, akkor a Widget beállításinál a Scaling-nál tudod nagyítani, illetve kicsinyíteni. -
válasz
dokee78 #19222 üzenetére
Az UCCW mellett nem igen tudok felsorakoztatni pro érveket, talán csak annyit hogy jelenleg talán több kész skin érhető el, de ez is csak idő kérdése. Viszont ha kreatív vagy ez egyáltalán nem hátrány. A Zooper sokkal sokkal logikusabb felépítésű, sokkal egyszerűbb a rétegek rendezése, a modulok hozzáadása. Jóval többféle widget készíthető vele a zenelejátszótól, az adatforgalom mérőn, naptáron át egy egyszerű óráig. A skinek sokkal kevesebb helyet foglalnak (UCCW-ben volt kb 50 skinem ez kb 150-200 MB volt, míg a Zooperben 100 skinem foglal 20 (!)MB-ot..) Ha magyarul használod, a Zooper alapból magyarul ír ki mindent, szemben az UCCW-vel, ahol szenvedni kell a nyelvi fájl módosításával, hogy az időjárás állapotokat magyarul írja ki.
Természetesen a Zooperben is tudsz skineket importálni, viszont csak a fizetősben, de az a ~300 Ft nagyon nagyon megéri az árát, mert bármit megalkothatsz. (Az ingyenesben elmenteni sem tudod a widgeteket.)
Nem beszélve arról, hogy ha az UCCW-t bármikor frissítették szinte sose sikerült elsőre, mert utána vagy folyton FC-zett az app, vagy nem jelenítette meg az időjárást, valami gond állandóan volt, így mindig várni kellett, hogy végre javítsák a hibákat.
Kb így hirtelen ennyi jutott eszembe. Mire megírtam ezt a litániát, meg is előztek... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged