Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payaba
tag
Szia,
(utólag nem tudom hogyan kell szerkeszteni a hsz-t, hogy ne neked menjen konkrétan, mert ezek az én tapasztalataim a tablettel):- Nekem is hasonló tapasztalatom van a WIFI-vel, lassabb, mint másik eszköz és néha megszakad. Egy szobába a routerrel nincs gondom vele, de messzebb már igen.
- A játékok jól futnak rajta, nincs vele gond, hosszabb ideig (1,5-2 óra), izzasztósabb játéknál enyhén melegszik, igaz a vastag tok is rajta van közben.
- A gyári tok tényleg nem egy csinos cucc, de legalább böszme (ha tudom, akkor egy csinosabbat rendelek hozzá).
- Filmnézés rendben, de valamiért be-beszaggat az .avi fájloknál, 1080i.mkv filmek (akár 20 GB) jól fut rajta, szép a kép.
- Youtube, böngészés OK
- Aksi OK
- Nekem a vastagsága és súlya nem jelent problémát.
- A gyerekeknek + magamnak is játék, filmnézés, böngészés, youtube - eddig OK
- Már csináltam rajta factory reset-et, problémamentesen lefutott.
- Szerintem ár/érték arányban még mindig OK a tablet (most néztem tablet teszteket, hát a 240.000 Ft-os Samsungot írták jónak).
- 44.000 Ft-ért mi is kellene?
- Off: van 6. sorozatos iPad-em is, szebb, gyorsabb, a kijelzője jóval jobb, de még most is 126.000 Ft, 32 GB tárhellyel. Nem egy kategória a két cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- World of Tanks - MMO
- A jó boltok topicja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest