Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
OTP azért kapott az államtól is egy pofont...
Szerintem még odébb van az alja. Majd ha megáll a vírus terjedése, esetleg csökkennek az esetszámok, akkor talán javulhat a hangulat. De, hogy a gazdaság milyen gyorsan fog felállni az jó kérdés.
Aktív kereskedést jó ideje abbahagytam. Viszont úgy gondolom hogy mostanság (mármint a következő hetekben/hónapokban) érdemes lehet beleülős, hosszabb távú long beszállót keresni. Hogy mibe, az jó kérdés. Kockázatosabb oldalnak ott vannak a turisztikához köthető cégek - légitársaságok, boeing, hajókázós cégek (carnival, royal caribbean, norwegian), Hertz, stb.
Nyugisabb tételnek meg pár index követő ETF vagy ilyesmi. -
Fecdzo
senior tag
Amit én hallaottam, az 3-5hónapos lefutás. Közben meg kiderül mennyire állt le a gazdaság. Az stimulusok sikeresek lesznek e...sztem nem teljesen...már most 40%os visszaesést vár a JP Morgan Kínában..
Amúgy én inkább már "U" recoveryt várnék "V" helyett. Remélem nem "L" lesz...Még mindig nem érzem a végét ....az első számok függvényében jöhetnek még lefelé hullámok. Én még inkább bearish vagyok, nagy vola mellett. Kb olyat várok mint 2008 utolsó szakasza....ott is zakózott usa 35%-ot...nagy volás stabilizálódás, még egy 19% (kb) hullám lefelé, majd utána visszaállt fokozatosan az emelkedő trend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Microsoft Excel topic
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor 740 üzemórával
- GAMER INTEL I7 12700e/ 16GB DDR5 / RTX 3060 12GB / 512GB NVME SSD /
- GAMER INTEL I9 9900K/ 16GB DDR4 / RTX 3060Ti / 512GB NVME SSD /
- Pico 4 (All-in-One VR) Szemüveg + BoboVR Strap kit + VR Leather Face Cushion
- Nintendo Switch 2 + hordozó táska + üvegfólia + játékkártya tok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest