- Vezetékes FEJhallgatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
batorpeti
tag
Namost én alapvetően H4-en kereskedek, így én az ellipszissel jelölt szakaszt long irányba le is kereskedtem, a kék háromszögnél szálltam ki.
Kép
Az én szemléletem alapján ez a downtrend csak counter trend, tehát H4-en én most forexegyetem P1 szignálra várok.
Ami miatt feltettem a kérdést az az hogy így eur/usd-n már 2 hete várok ugye, és felmerült bennem, hogy mi lenne ha H1-en lekereskedtem volna ezt a lassan 300 pipes trendet. És itt jött a dilemma. A kék háromszögnél kiléptem, elindult a downtrend, nade akkor még a long folytatódására vártam, hiszen H4-en uptrend van, és ahogy te is írtad H1-en is longban volt érdemes gondolkozni. Csak közben kiderült hogy ez egy nagyobb trend, és az érdekelne hogy ha tegyük fel H1-en kereskednék akkor a long pozícióm zárása után mikortól tudnám azt mondani H1-en hogy ez a downtrend már nem counter trend, hanem új főtrend, vagyis már nem counter trend törésre várok, hanem short belépési szignálra?
Azért kérdezem ezeket, mert H4-en sokszor több napot is kell várni egy-egy szignálra, de ez miatt nem akarok több párt figyelni, hanem inkább azon gondolkozom hogy ezen a néhány páron amit figyelek megérné e lemenni H1-re kereskedni. Egyébként ez a főtrend-counter trend dilemmám H4-en is fennáll, csak itt nem annyira baj ha később lépek be hiszen így is igen nagyok a trendek, de H1-en azért már nem annyira mindegy hogy mikor jövök rá hogy fordult a főtrend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozgásban a Directive 8020
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged