Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Jol csinalod! Alapos es figyelmes vagy, ennek meglesz az eredmenye, csak igy tovabb!
Kerdesedre valaszolva en mar regen fuggo vagyok
es bizton jelentem, hogy megerte! Sok minden masra is megtanit a tozsde, nem csak penz keresesre!En mindig kinosan ugyeltem arra, hogy ne menjen a csalad vagy epp egeszseg rovasara. Igen, neha meg mindig stresszelek, de megtanit arra is hogy ezt hogy kezeld. Igazabol a parom tudna errol meselni a leghitelesebben.Arra is megtanit (ha kitarto vagy), hogy soha nem adod fel es mindig nyilt vagy az ujdonsagra. A piac mindig megtanit valamire, valami ujra, amivel eddig meg nem talalkoztal. Es ha eltudod gorditeni az uj akadalyokat, akkor egy picit megint bolcsebb leszel es akar a sajat eleteden is javithatsz vele. Csak ehhez az kell, hogy rettentoen ovatos legyel es mindig a kockazat felol kozelits (tedd fel a kerdest, hogy mi a legrosszabb szenario es mit tennek ha uj DD csucsot utnek pl.). En igy tettem es ezert eltem tul azt az idoszakot (2 ev) amikor az emberek 95%-a bukoval kiszall. Es most mar lassan 7 ev utan visszatekintve eleg hosszu utat tettem meg, de buszke vagyok ra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , midnight blue
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
es bizton jelentem, hogy megerte! Sok minden masra is megtanit a tozsde, nem csak penz keresesre!En mindig kinosan ugyeltem arra, hogy ne menjen a csalad vagy epp egeszseg rovasara. Igen, neha meg mindig stresszelek, de megtanit arra is hogy ezt hogy kezeld. Igazabol a parom tudna errol meselni a leghitelesebben.