Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dany007
veterán
ez tényleg nem rossz, hogy nincs plusz költség.
Akkor nekik végülis csak az éri meg, hogy náluk tartom a törzstőkémet, és onnan kereskedem?
Stop vadászat?
 Order visszatartás? 
Nem hangzik jól. Pont az a gond, hogy egyéb problémák majd csak élesben derülnek ki... =/
Most, hogy felhívtad rá a figyelmem, meg, hogy gond van ezzel a webes progival kezdek gondolkodóba esni. Mind1, az éles számlára váltás még messze van.edit :
te tudtad előre, hogy ekkorát fog esni az árfolyam majd emelkedni is?
Tudom, hogy amit az előzőekben írtam nem jó módszer. Jártam már pórul, hogy esett, azt hittem emelkedni fog, jól bevásároltam, aztán tovább esett és fel se ment napokon át =/
A tegnapi EURGBP-re így utólag gondolkodva, egy M alakzat volt kiolvasható, ami trendfordulót jelez asszem. És mivel az előző két napban lassú esés volt, így valószínű volt, hogy emelkedni fog. De persze ezt tegnap nem mondtam volna meg...
 Elég kacska egy M volt az. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
 - Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
 - 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
 - Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Order visszatartás? 
 Elég kacska egy M volt az.