Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Kicsit olvasgattam. Úgy látom másoknál is használhatatlan a Wifi ezen az eszközön.

2 Pr.T-s. szerelő volt kint és adták a hülyét amiért olyan lassú és instabil a Router mellett is 100%-os jellel. Egy szóval sem mondták, hogy ez senkinél sem tud többet, mert ennyit tud és 120-as nethez ez alkalmatlan. Persze közben a 240-es netet ajánlották... Képesek voltak végignézni, ahogy ott próbálkoztam (szenvedtem) többféle eszközzel, hogy megtudjam mi lehet a gond.
Holnap próbálok rákötni egy saját Routert. Egy DLink van kéznél.
Tudna valaki segíteni hogyan kell összekötni, beállítani az eszközöket?
AP, bridge, switch? Melyikre lehet és hogyan? Úgy olvastam a Pr telecomnál (a buta menü miatt) csak AP-re lehet.
Rég nem csináltam ilyet és már nem emlékszem. Eddig természetes volt, hogy a netes szerelő elvégezte ezeket az beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Crimson Desert
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

AP, bridge, switch? Melyikre lehet és hogyan? Úgy olvastam a Pr telecomnál (a buta menü miatt) csak AP-re lehet.