- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyártófüggetlenül hiányozhat a blending egységek egy része az új GeForce-okon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Kiegészítette az aktuális Xeon generációt az Intel
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
chewycl
tag
Szia!
Igazad volt, tényleg csak 1 órás bant kaptam, csak ezt nem jelezte a játék amikor csatlakozni akartam a szerverre. Azt azért hozzá teszem, én is meg szoktam nézni hogy melyik lehet a nyerő csapat mielőtt becsatlakozom
Igen, valószínűleg az az 5-6 ember egy csapatban akart maradni és hát köztük volt az admin is
Köszönöm a segítséget, jó sok PÜ-t is kaptam közben(#12295) GrotESC: Köszi az infót, a Kartel kocsmán is ugyan azok a pályák vannak szóval majd feljárok oda is.
(#12297) BeriHampeR: Dead ringeres spy-al jó solo fortressezni, de szerintem ki sem fértem volna a piróktól amik ott pörköltek az ajtó előtt
[ Szerkesztve ]
-
Siera
senior tag
válasz
BeriHampeR #12297 üzenetére
Sajna, a Solo Fortressre váltás sem megy, ha a csapattársaid annyira gyengék, hogy nemhogy visszatartani, de még minimálisan lefogni sem tudják az ellent. Így kb a Spawnról kilépve egyszerre jön rád egy soldier+medic, egy headshot, meg esetleg még egy spy is...
-
munky
őstag
válasz
chewycl #12293 üzenetére
Szia!
Többek között én vagyok az egyik.
Sajnos a "fő admin" Zsirmo elég bőkezűen osztja a kitiltásokat mindenféle nevetséges indokkal (túl kevés pont, AFK, támadáshoz nem megfelelő kaszt stb.), így gondolom valami hasonló hullám áldozata lettél. Már többször beszéltünk vele erről, de mivel jelenleg az Ő egyik szerver gépéről üzemel a Faluszéli Mulató, ilyen tekintetben az irányadáson kívül többet nem nagyon tehetünk. Remélem lassan belátja, hogy így nem lehet hozzáállni ehhez a dologhoz.
Bocsánat, ha valami bagatell dolog miatt lettél kirakva. Általában 1 órás kitiltásokat osztogat, úgyhogy szerintem már tudsz csatlakozni. Ha esetleg még mindig nem tudsz felmenni, akkor dobj egy Steam ID-t és leveszem rólad, vagy ha azt nem tudod, akkor egy nick nevet amivel a szerveren szoktál lenni és HLstatX-on megkeresem az azonosítód!
A balance minden szerveren problémás. Mivel több mint öt éves játékról van szó, elég ordas különbségek lehetnek egyes játékosok között tapasztalatban. Általában senki nem magát szívatni megy fel játszani, hanem jól szeretné magát érezni. Ezért van az, hogy a tapasztaltabb játékosok is általában egymás társaságát keresik, elvégre ők is azzal szeretnek játszani aki tud érdemben kooperálni. Ez vezet oda, hogy gyakran vannak egyoldalú mérkőzések. Ördögi kör ez. Igazából mindkét oldalt megértem: a kezdők vagy kevésbé tapasztalt játékosok felhördülése is jogos, viszont nem tudok haragudni a folyton egy csapatba álló veteránokra sem.
[ Szerkesztve ]
-
GrotESC
aktív tag
válasz
chewycl #12293 üzenetére
Ilyenbe már én is belefutottam. Szerintem ez nem szerver specifikus, hiszen a legtöbben ugyanazokra a magyar szerverekre járunk. Ha ilyen van, akkor általában váltok másik szerverre. Ajánlom a Kartel Kocsmát és a Spiritet is. Az OGC Revange -en általában kevesen vannak.
Illetve, ha meglátok bizonyos játékosokat a szerveren, akkor próbálok velük 1 csapatba kerülni, mert a spawn kemp attól függően móka, vagy sírás, hogy melyik oldalon állsz. -
chewycl
tag
Nem ismeri valaki a faluszéli mulató szerver adminját, vagy hogy hol lehet kapcsolatba lépni vele? Szinte csak azon a szerveren játszok és bant kaptam mert nyomtam egy !scramble-t...Nem tudom, hogy mit élveznek a profibb játékosok azon, hogy egy csapatba tömörülve öldöklik a kezdőket, akik spawnolnak és már mennek is ki a stickymezőre meghalni. Pirosaknál első 10 ember kapásból minimum 2-t dominált
Szerettem ott játszani mert sokszor elég jó kis csapat jött össze.
-
Siera
senior tag
válasz
BeriHampeR #12290 üzenetére
Igen, idővel, ha terül a piacon megy majd feljebb az ára, de ezt csak türelmes embereknek ajánlanám.
-
Siera
senior tag
Akinek van kedve, ajánlom, hogy fektessen be pár Dark Souls példányba. A hétvégi akció még cirka 5 óráig tart, és a brazilok 11 keyért árulják a ROW verziókat. : -)
-
cashback
őstag
Dota2-es common cuccaim TF2-es cuccokra cserélhetőek. profilom
-
Delta×
senior tag
Valaki be tudja linkelni azt a weboldalt ami megmutatja meik itemből mennyi van ?
-
alratar
addikt
Az ucraftable (nem cserélhető) itemeket, hogyan lehet mégis cserélni?
-
cashback
őstag
Hogy van ez: [link]?
Nem cserélhető item... mégis hirdeti... Vagy csak én nem tudok valamit?
-
alratar
addikt
Pár napja ismét előjött ez:
Mostanában olyat csinál, hogy kidob a játék az asztalra, de úgy, hogy a kurzor nem látszik, és a játék megy tovább! van hang, sőt, ha lövök, hallom, hogy a kari lő)
Mi lehet a probléma?
Ja, és ha alt+tabbal átváltok a tf.exe ablakára, akkor is csak hang van!Másnál is jelentkezik ez a hiba?
-
Siera
senior tag
Amikor az ember eladja valamelyik átnevezett Stock itemjét, akkor az az ő invjéből hiányozni fog teljesen?
-
munky
őstag
TF2 Frissítés - 2013. március 19.
"Javítva egy ponttáblázat hiba, amikor a domination számláló értéke kettővel visszaeset, miután a dominált játékos kilépett a szerverről"
Végre...
[ Szerkesztve ]
-
G3kko
tag
Azért hoztam a sapit, mint példát, mert szerintem senki sem craftol 3 refért, mikor átlag darabja 1,33 körül megy; akkor már inkább két sapit craftol egybe, és kijön 2,33-44 köré, mert aki erre "szakosodott", az nem ad érte 1,33-at sem.
A festivekre való kereslet szezon kezdetekor meg fog ugrani (már, ha nem lesz ismétlődő elem a ládákban), így szerintem várható ár emelkedés, mint az a korábbi festiveknél is mutatkozott tavaly decemberben.
refből csak nem jut oda a dolog, hogy az árammal kell majd kalkulálni
-
Siera
senior tag
-
Siera
senior tag
A sapi szerintem pont rossz példa, mivel azok craftolhatóak metálból.
Konkrétan azért kérdem, mert foglalkoztat a téma, hogy a sima festivek ára az év végén meghatározható lesz-e 1-2 kulcsban, vagy pár refet fognak érni csak.
Szerintem amúgy addig megy majd a keyek értékének növekedése fémben, ameddig majd nem fogja megérni igazán a premium gift ilyen célú használata, valamint az idlezes.. Tehát mondjuk 10-11-12 ref környékén.
[ Szerkesztve ]
-
G3kko
tag
szubjektív:
- meddig megy az infláció: amíg a valve hagyja, tehát amíg ez nekik "kedvező"
- a régi cuccokból (párat leszámítva) sok van kint; azt a tendenciát láttam, hogy míg régen egy kulcsért 2 sapit vettél, most 3-at (és még vissza is kapsz), szóval így igazodnak, tartják magukat az árak. Az új ládákból származó tárgyaknál, már lehet emelkedéssel kalkulálni, ugyanis, ezeket már az új értékű kulccsal nyitották, így ez is hozzáadódik értékükhöz; persze ahogy számosságuk emelkedik a piacon, úgy jelentkezhet árbéli csökkenés.
- az első kérdésre visszautalva: az "előrengés" már megvolt ahogy elszálltak a kulcs árak, azóta minden a régi kerékvágásban; a szóban forgó, és a hozzájuk szorosan kapcsolódó cuccokat leszámítva... szóval úgy néz ki, hogy: "a kulcs nem kulcsa mindennek" -
Siera
senior tag
Lenne pár kérdésem, a véleményetekre vagyok kíváncsi:
- Szerintetek meddig értéktelenedhet a ref a kulcshoz viszonyítva?
- Mikor jönnek rá az emberek, hogy a refben mért cuccaik árát feljebb kell emelniük, hogy konvergáljon a korábbi, keyhez viszonyított árakhoz?
- Ez fog-e okozni valami jelentős rengést a piacon, vagy csak a fém, craftolható sapi,miscek ára kerül majd a béka feneke alá, és minden megy tovább?
-
Delta×
senior tag
Strange Érdekelne valakit ??
-
alratar
addikt
Elkezdtem játszani, de bizonyos ídő után ezt dobja ki:
Ez mi?
-
munky
őstag
válasz
adnoctum18 #12252 üzenetére
Ha Steam-en hozzáadtad az előrendelt játékot a listádhoz, akkor szerintem a TF2 következő indításánál - legyen ez bármikor - megkapod a promóciós itemeket. Szóval nem hinném, hogy kötelező most elindítanod a TF2-t.
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Szerintetek csak akkor kapom meg a Dont Starve előrendelői bónuszaimat (Ham Bat, Wilson Hair) ha elindítom és játszom a TF2-vel, vagy mindenképp bekerülnek az inventorymba? Nincs fenn a játék és most nincs időm játszani, ezért érdekel.
-
munky
őstag
válasz
BigBlue69 #12248 üzenetére
Azt számolja, hogy hány másodpercet voltál láthatatlanul.
Más: Üdítő Ürítők premier ma este!
Nem tudom mi sül ki ebből...
-
po1son
addikt
válasz
gyantaszuz #12242 üzenetére
Most még talán nem késő beruházni jó áron, mert még nincs mindenki tisztába vele...
Én még megpróbálok 1 budsért 3 ládát szerezni aztán ha sikerül fél év múlva felrakom darabját egy buds áráért... -
-
-
G3kko
tag
Persze, ahogy Piloss is írja fentebb, ez totál megállja a helyét, többől nagyobb az esélye.
De ha belegondolunk ebbe az 1 százalékba, átlagos esetben 100 ládát kellene nyitni, egy darabhoz; nem beszélve a legrosszabb esetről, ha még így sem nyit az ember unusualt. A dolog pszichológiájában van valami... "it's a trap" -
Siera
senior tag
Ez inkább pszichológia.
Ha egyesével nyitsz ládákat, és mondjuk kapsz néhány gagyi 1 refes fegyvert belőlük, akkor jobban van ideje érvényesülnie a csalódásnak, amit az okozott, hogy vesztettél.
Viszont, ha többet nyitsz egyszerre, akkor kisebb az esélye, hogy megállsz, és inkább az összes erre a célra használt kulcsod elnyitogatod. Így pedig, hogy számosságban többet nyitsz, nyilván nagyobb az esélye, hogy unusualt kapsz.[ Szerkesztve ]
-
Siera
senior tag
Én azzal számolok, hogy visszavonják.
Bár arra gondolva,hogy lesz-e 50es, vagy hogy az ehhez hasonló salvaged lesz-e, csak a fejem vakarom - nem igazán tudnék 2-3 esszenciális itemet felsorolni, amiből még nincs strange.Be is raktároztam kicsit
: 2 s. sapper, 1 salvaged crate(amivel resellerkedek fél kulcs hasznokkal, hogy kielégítsem a cserélgetési vágyaimat
), 3 strange festive huntsman ( bár ezekből lehet, hogy még majd vonok ki pénzt, mert nem biztos, hogy egyenes arányosságban fog változni az áruk a s. huntsmanhoz viszonyítva.)
-
G3kko
tag
válasz
alratar #12224 üzenetére
Az a véleményem, hogy csak friss vagy limitált ládákat érdemes nyitni, (legjobb, ha a kettő tulajdonság együtt igaz, tehát 'és' a kapcsolat) a belőlük eső item nagy valószínűséggel fedezni fogja a kulcs árát, na meg ugye ott van a 1% szensz egy unusualra. A normál ládákból úgyis idővel sok lesz, nem kerülnek kivonásra; valamint ami az itemeket illeti, vannak ismétlődések, pl Equalizer: #1-es és #32-es.
(szerk)
(#12225) Piloss: szerintem ez nincs benne, a nyitási metódusban, hogy minél többet nyit az ember, annál nagyobb az esély unusualra, szóval ládánként 1% szvsz, semmi kombó.[ Szerkesztve ]
-
Igen, elég nagy pofáraesés volt azoknak akik az új ládákat várták (nekem is). Azt nem tudod hogy ezelött meddig volt játékban a 30-as láda?
(#12224) alratar: Azokat inkább tömegesen érdemes nyitni, úgy nagyobb az esély az unusual sapikra
Nem, kulcsot nem lehet találni.[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
A 40-es széria azért különleges, mert ez nem sima Mann Co. Supply Crate, hanem Salvaged Mann Co. Supply Crate. A drop rendszer sokkal kisebb eséllyel dobja mint a többi ládát, így ritkább és értékesebb. Értelem szerűen a belőlük nyitható Strange fegyverek is drágábbak normál társaiknál. Eddig két ilyen láda került a játékba, az előző a 30-as széria volt, de azt már közel egy éve felváltotta a már tárgyalt 40-es, így több nem esik belőle.
Az ládákról bővebb infót itt olvashatsz.
(#12222) Piloss: Igen, mert mindenki arra spekulált, hogy a Karácsonykor esedékes frissítéssel megérkezik az 50-es széria. Mivel ez nem jött, valamint a Festive Strange fegyverek között megjelent néhány a ritkább darabok közül is (Huntsman), ezért elég durván lement az ára...
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
A "Valve logika" ismét befigyelt ezek szerint.
A spekulánsoknak még maradt azért téma: vajon a 40-es láda nyugdíjba megy a hónap végén? Tavaly március végén került bele a játékba, szóval egy év után már időszerű lenne...
-
Źşë'
addikt
már 39K nál járnak a pingvinek, és tuti h még mindig odaadja
ez nagyon nem unique item így, főleg h már tizedike van
-
Źşë'
addikt
biztos lehet, mert megint emelkedett a száma, nem hinném hogy tradelhetővé válik, ez meg fog maradni Linuxos jutalomnak
-
Delta×
senior tag
Csak nem lesz tradelhető a pingu ? :/
-
munky
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Siera
senior tag
válasz
BeriHampeR #12206 üzenetére
Inkább reméljük, mint gondoljuk talán.
-
Siera
senior tag
-
Telda
addikt
Franc, na ma már nem szenvedek vele, majd holnap, ha még jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gyártófüggetlenül hiányozhat a blending egységek egy része az új GeForce-okon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro