Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az oolong ízét leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy hasonlít a fehéréhez, csak töményebb, erősebb. kifejezetten finom, és 4-5 forrázásig mindig változtatja az ízét. nekem ez tetszett meg benne. érdemes kipróbálni.
ebben a nagy melegben lehet, hogy mégis kipróbálok ismét egy mandarino-t. valahol még van. -
Rocko
tag
Egy személyre írtam az adagot, -pontosan nem tudom hány decis egy raku de kb annyi- legalább is én ennyit szoktam beletenni -erősen szeretem-. Igen szertartásokon szokott a tea mester készíteni egy nagggyon erőset sok teából és azt nem isszák meg ha jól emlékszem. Amúgy meg ha meg ittad az ''adagodat'' akkor ki kell törölöd a ''rakudat'' egy szalvétával és ha még hóbnapok múlva is ott marad a tea akkor biztos lehetsz benne hogy a ''szertaráson'' jó minőséget kaptál.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ASn akkor nem farasztalak azzalhogy lerirjam elkeszitesi modjat, pedig direk mekkerdesztem esmerosom kinyai szobatarsat:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ngabor2
nagyúr
no offense, de neduddki régebbóta ír ilyen ''olvashatatlanul'', mint ahogy te regeltél (lehet, hogy tulzás, mert te se tegnap regeltél). elég gyér poén volt valóban, de aki meg akarta érteni, az megértette.
hogy a kérdésre áthidaló választ adjak: gondolom teaházban vetted a cuccot. ott meg lehet kérdezni az eladót, tudni szokták. ilyen néven még nem találkoztam vele, lehet, hogy más néven már igen. -
neduddki
nagyúr
HI!
Elosszor i ge kell fogni, mad meg kell nyuzni... olaszo kki bazsalikommal es fkhagymaval eskusznke reja
udv
neduddki
p.s. :- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest