Hirdetés
- Acer notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
hűűű, azt hiszem ez lesz a kedvenc topic-om
. minden nap teát iszok, de mivel még diák vagyok, nem engedhetem meg magamnak a minőségibb teákat (csak a filteres pikvik és társai).
1 éves németországi tartózkodásom alatt megismerkedtem a Meßmer teával.
itt ez olcsó márkának számít 1,75€ 20 filter, de nagyon finom. Mikor otthon voltam felfedeztem hogy a müllerben ez a márka beszerezhető. inkább egzotikus ízesítésűeket kóstoltam meg.
amikor beteg vagyok, nátha-torokfájás, akkor mindig Ginseng teát iszok, amit a rossmanban vettem, szerintem kb 600-900 ft-ért. a filterek külön légmentesen vannak csomagolva. a tea pedig az elején szörnyen rossz ízű(nagyon tömény egy pohárban), de én már megszoktam, és amúgy immunrendszer erősítű is, így amikor érzem hogy beteg leszek, minden reggel iszok egy natúr ginseng teát.mivel a cukor nem nagyon egészséges, emiatt leszoktam arról hogy a teát cukorral igyam. ez egy kb egy szemeszter hosszú időbe tellett. alapesetben 3 evőkanál cukrot tettem 1 liter teába, aztán 2... 1... és a félév végén semennyit. mostmár(1 évvel később) sokkal jobban ízlik cukor nélkül a tea. a citrommal is ugyan így voltam. a teát teljesen magában iszom

Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen autót vegyek?
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Acer notebook topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. minden nap teát iszok, de mivel még diák vagyok, nem engedhetem meg magamnak a minőségibb teákat (csak a filteres pikvik és társai).