Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első körben egy olcsóbb fekete teát használtam, amiért nem akkora kár, ha elveszik. Az ibrikembe 1,8 liter tea fért, erre engedtem rá Scoby-t, mely azóta teljes keresztmetszetében kitöltötte az üveget.
Kb. 9 nap után már elég jól kifejlődött a második réteg Scoby is. Először 7 nap után kóstoltam meg a kombuchát, de még túl édesnek találtam, így most hagyom, hogy érlelődjön 10 teljes napot, aztán, ha még mindig nem jó, akkor megadom neki a 14 napot. Itt elég meleg van amúgy, munkanapokon, míg nem vagyunk itthon simán lehet 30-32°C is szobában, úgyhogy számítottam rá, hogy gyorsabban beérik a dolog.
Időközben vettem alma meg mangó gyümölcsleveket, reményeim szerint sikerül összehozni azt a bubis italt, ami miatt anno megszerettem a kombuchát.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest