Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első körben egy olcsóbb fekete teát használtam, amiért nem akkora kár, ha elveszik. Az ibrikembe 1,8 liter tea fért, erre engedtem rá Scoby-t, mely azóta teljes keresztmetszetében kitöltötte az üveget.
Kb. 9 nap után már elég jól kifejlődött a második réteg Scoby is. Először 7 nap után kóstoltam meg a kombuchát, de még túl édesnek találtam, így most hagyom, hogy érlelődjön 10 teljes napot, aztán, ha még mindig nem jó, akkor megadom neki a 14 napot. Itt elég meleg van amúgy, munkanapokon, míg nem vagyunk itthon simán lehet 30-32°C is szobában, úgyhogy számítottam rá, hogy gyorsabban beérik a dolog.
Időközben vettem alma meg mangó gyümölcsleveket, reményeim szerint sikerül összehozni azt a bubis italt, ami miatt anno megszerettem a kombuchát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED monitor topic
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- EAFC 26
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest