Hirdetés
Aktív témák
-
up
senior tag
Ha az AnalogX programra gondolsz, már próbáltam, és nem ment. Azt hiszem, túl magas port számot használtam! Most, hogy írtad, megpróbáltam újra alacsonyabb porttal, és úgy tűnik, rendben van! Köszi! :) Bár a parancssorból leállítást és a logolást nem tudja, de így is megteszi.
Egyébként, ha valaki véletlen keveredik ide, ajánlom neki a különböző AnalogX programokat. Nagyon hasznosak, kicsik és ingyenesek: www.analogx.com. -
up
senior tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy Windows (XP) alatt futó, egyszerű, csendes és ingyenes tcp port mapper. Nem baj, ha parancssorból vezérelhető, illetve legalább indítható/leállítható. Logolás sem árt, bár nem elengedhetetlen. Elég egyetlen port, kifelé, nem kell több (történetesen IRC-ről van szó). Tudtok valamit javasolni?
Eddig a kmint21 két programját próbáltam, a free változat elég fapados és valamiért nem működött, az Advanced TCP Logger 4.00 viszont jól ment, de regisztrációt igényel, és nincs erre 39 dollárom. Állítólag ~40 indítás után nem megy többet, de ezt nem tudom, mert még nem néztem ennyiszer :), valamint nem lehet az options-t piszkálni, ami gáz. És végül: nem indul automatikusan, gombra kell kattintani, így nehézkes a folyamatot automatizálni.
Ötletek? Tapasztalatok a témában?
thx
up
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Milyen TV-t vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest