Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buxi72
csendes tag
válasz
Imi1981 #39319 üzenetére
Azért ez tényleg gáz, 2025-öt írunk. Nekem csak néhány csatorna van a CI kártyával, főleg meseadók. A többi simán jön a koaxon. Hangcsúszást még nem tapasztaltam, bár igaz, sokat nem is nézem a tv adókat. Az M4 sportos elszíneződés viszont nálam is folyamatosan fennáll...
-
Buxi72
csendes tag
válasz
gabber01 #39208 üzenetére
Másfél hét alatt még semmi zavaró hibát nem tudnék mondani. A tv bekapcsolást jelző ledje szerintem elég erősen világít, még a tv kikapcsolt állapotában is. (ezt lehet, hogy módosítható a beállításokkal)
Illetve pont tegnap egy elvileg Dolby Vision filmet csak HDR10-ben játszott le, de ez lehet, hogy a tartalom hibája, mivel másik filmen ment a Dolby Vision. -
Buxi72
csendes tag
válasz
gabber01 #39197 üzenetére
Ja nem úgy értettem, hogy előtte Oledem volt. Egy 7 éves 55 collos Lg nanocell tv-t váltott, ahhoz képest óriási az előrelépés. Mire eldöntöttem, hogy vennék oledet 65-ös méretben, kifutott a G4 és C4, illetve feljebb ment az áruk. Akkor döntöttem inkább úgy, hogy kevesebb pénzért inkább veszek egy nagyobb tv-t. Én szemből nézem, de ahogy oldalról elsétáltam mellette, ott sem láttam nagyon torzulást. Nyilván nem oled minőség, de ár/érték arányban szerintem teljesen jó vétel volt (emag -30%-os kuponnal).
-
Buxi72
csendes tag
válasz
gabber01 #39194 üzenetére
Nekem az van, 75 collos, de még csak másfél hete, nincs sok tapasztalatom.
A gyári beállításokat egyelőre nem is bántottam, nagyon nem is értek hozzá. Filmmaker módban használom, a HD csatornák esetében a tv adás is teljesen rendben van. M4 sporton meccsnézés közben tapasztaltam, hogy a fű színét és élességét néha változtatgatja, de ez lehet csak az M4 sport hibája. Másik sportadón ezt nem tapasztaltam, tenisz közben sem. Fényerő teljesen oké világos nappaliban is. HDR és dolby vision filmet usb-s külső vinyóról néztem, nekem bejön, a fekete színek, a kontraszt is. Feliratnál nem vettem észre bloomingot.
Én végül Oled helyet vettem, így a 65 coll helyet inkább lett nagyobb. Egyelőre nem bántam meg. -
Buxi72
csendes tag
Sziasztok!
JBL fülhallgató tv-hez párosítással nincs valakinek tapasztalata?
Egy C7K tv-hez szeretném csatalkoztatni bluetooth-on a JBL Vibe flex fülhallgatómat, de sehogysem sikerül. Percekig kerestettem a tv-vel, nem látja. Már mindent próbáltam. Ötlet esetleg? -
Buxi72
csendes tag
Tegnap megérkezett a TCL 75C7K, fel is került a falra. Már elsőre is ütősnek tűnik a képminőség, főleg a jó minőségű tartalom esetében. A menü kicsit tényleg döcőgős, de ha egyszer beállításre kerül minden, utána abban úgysem kell sokat keresgélni. LG-ről váltottam, így a távirányítót és a google tv-t még szokni kell.
-
Buxi72
csendes tag
Sziasztok!
HDT-s futárcéggel van tapasztalatotok? Engedik kibontani a csomagot átvétel előtt? Csak most szerdán hozzák a tv-t, amit már augusztus 3-án megrendeltem emagról. -
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest