- Gigabyte alaplap topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
Buxi72
üzenetére
Meg vagyok vele elégedve, de minden annak a kérdése, hogy mit mennyiért: például ha megkapnék egy 42"-os 4K TV-t 10 ezer forintért, nem panaszkodnék rá, még akkor se, ha a lehető legalapabb fajta lenne. Éppúgy a 98C7K-t is 40%-kal a piaci ára alatt hoztam ki, 3 helyett 5 év garanciával, ami sokat árnyalja a képet.
A véleményem bővebben a #38594-es kommentben olvasható. Számomra ez a TV OLED-szerű képet hoz, csak magasabb fényerővel, és az említett paneltechnológia hátulütői nélkül (beégés veszélye, fényerő ugrálása a képernyővédelem miatt, VRR flicker, PC-hez nem épp ideális pixelstruktúra, stb.).
Persze ehhez hozzáteszem, hogy én 99%-ban PC-hez fogom a TV-t használni, így a perspektívám is sajátos. Számomra fontos a magas képfrissítés (288Hz 1440p és 1080p mellett), a tény, hogy nem kell félni a beégéstől és nyugodtan lehet teljes képernyőn Google Sheets-t használni akár egész nap, illetve én a filmeket is PC-ről fogom indítani többnyire, most, hogy már a Windows 11 támogatja a Dolby Visiont (már egy 1080p BluRay forrás is jobb képet ad, mint egy Netflix stream, a 4K BluRay-ről már nem is beszélve).
A feketék egyébként gyakorlatilag tökéletesek voltak minőségi HDR tartalom esetében YouTube-ról, így szerintem a Netflixnek is rendben kell lennie (mindkettő tömöríti a képet). A képen minimális blooming látható a nő arca mellett, de ez a valóságban semennyire sem látszik, csak ennél jobban nem sikerült lefotóznom.

A C7K 75-ös méretben van. Ha arra gondoltál, a Telekomtól érdemes kihoznod, ott akár 200 ezer forint kedvezményt is kapsz rá az előfizetési konstrukció függvényében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor