Új hozzászólás Aktív témák
-
buktam
csendes tag
Tapasztalat TCL 65EP640.
Tegnap hozta meg az Emag, az 5 év gari miatt választottam ezt az Alza 2 év garis EP65660-nal szemben, árban hasonló, de ahogy látom csak dizájn a különbség. A Tv-nél nincs összehasonlítási alapom, egy 32 HD ready után ég és föld. Amik viszont éles tapasztalatok:
- IOS 13.3-on a T-cast nem streameli át a videókat, csak a fotókat. Androidról átmegy.
- IOS T-cast reklámmal van tele és bugos, egy rakás k@k@.
- Egy RT-AC66U_B1-ra kötött külsö vinyó-t használok mediaservernek Gigabit LAN-on
- Ha innen játszom le a filmet, akkor 4k-ba nem tudok beletekerni, de régi divx-be igen
- Ha ugyanazt a filmet közvetlenül a TV USB-re kötöm, akkor bele tudok tekerni a 4K-baEgy kérdés: Miként tudom analóg erősítőre kötni a Tv-t? Azaz csak jel kimenetet szeretném pluszban kivinni. Ha akarom erősítőről hallgatom, ha akarom akkor TV-ről, ha akarom akkor mindkettőről. Van ennek beállítása, vagy csak a füles kimenet használható ere és digitálisnak az optikai?
Egyenlőre ennyi, a TV lehetne gyorsabb, de én i letiltottam a nem használt alkalmazásokat amiket hagyott.. Így eddig nem tapasztalok különösebb hibát, bár egyszer sikerült befagyasztanom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az új Android Auto!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest