- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
murlock
csendes tag
válasz
LanyUs #13494 üzenetére
Vettem egyet én is, kicsit féltem tőle, de teljesen rendben van.
~ 2mp alatt bekapcsol, youtube is nagyon gyors, netflix, HBO is. A billentyűzet sem laggol. (Az első indítás után ha sok app-ot töltesz egyszerre akkor lehet kisebb röccenés, de így sem volt drasztikus)Ami még fontos lehet: kicsi felhősödés tapasztalható a sarkok fele sötét képnél este, valamint a szürke-barna részeknél szemcsésebb volt nálam a kép, szóval kell állítgatni még, de jó hír, hogy lehet. Nagyon sok lehetőség van a beállításokban. (Samsung TV-hez képest is, mind elmosódás, mind torzítás, mind színmélységben is.)
Samsung Q60-as van a családban, szerintem fényerőt és színeket tekintve nagyjából egál, de inkább a TCL a jobb.. (kivéve a szürkébb-barnább képeket, de remélem ez beállítást követően jobb lesz)
-
murlock
csendes tag
válasz
LanyUs #13440 üzenetére
Mennyire fedheti a valósagot?
50-55-ös tv is bőven elég lenne nekem, de megmondom őszintén így már kicsit félek ettől a p635-től.. (tudom vissza lehet küldeni de mindig van benne egy kicsi kockázat, hogy a gondos futárok hogy kezelik a csomagot visszafele..)
Inkább egy C szériás 50 colos kicsit többért?
(2,3 méterre van a fotel a tv-től)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest