- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs6
lelkes újonc
És eszembe jutott hogy haverom Samsung tv-jen ugyan ilyen piros pixelt láttam felül még tavaly. Azóta nem tudom csinált e vele valamit.
-
Balázs6
lelkes újonc
Na ha kikapcsolom a majstor igre nevű funkciót /amúgy mi ez pontosan?/akkor eltűnik a piros pötty fölül, a tv módban alapból ki volt kapcsolva valszeg ott azért nem jelentkezett ez a pixelesedes.
Viszont ennek ellenére az alsó részen is van egy piros pixel bár ez jóval halványabb, nem olyan zavaró, lehet ez is eltűnne ha tovább allitgatnam a képet.
Szóval furcsa... -
Balázs6
lelkes újonc
Sziasztok
Mutheten vettem egy TCL c805-ot, minden jó kivéve egy dolog.
Első bekapcs kép fölso részén egy pirosan világító pixelhiba, mondom fasza vihetem vissza, majd másnapra eltűnt és egy hétig azaz mai napig jó volt, de ma megint előjött. A furcsa az hogy csak PS5-nel meg pc-nel, ha a tv saját alkalmazásait nézem pl youtube akkor nincs ott, de ha usb-rol nézem a tartalmat akkor sincs ott. Vention HDMI 2.1 kábelem van. Kíváncsiságból rákotottem a régi tv-re, ott jó volt.
Namost akkor ez pixelhiba vagy a tv "nem szereti" ezt a fajta kábelt, és ilyen hibát produkál? -
Balázs6
lelkes újonc
Sziasztok
Van vkinek 98 c805? Ha igen hány méterről nézi?
Ekkora meretben jobban kijönnek a tv hibái?Jelenleg 85 c845 ill. 98 c805 között vacillalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest