Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Van olyan köztetek, aki regisztrálta az ingyen AntikTV előfizetést és használja a TCL tévéjén?
Letöltöttem az Appot, beírom a kulcsot, viszont nem tudok átmenni a jóváhagyás gombra, keresem a megoldást rá. -
z0d1AK
nagyúr
Van olyan köztetek, aki regisztrálta az ingyen AntikTV előfizetést és használja a TCL tévéjén?
Letöltöttem az Appot, beírom a kulcsot, viszont nem tudok átmenni a jóváhagyás gombra, keresem a megoldást rá. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #35447 üzenetére
Igen, gondoltam erre is, bár lehetőség szerint elhagynám az extra kütyüt, mert falon lesz a tévé és nem lesz körülötte semmi amire fel lehetne tenni a boxot és a kábelezést.
Mennyire vagy megelégedve vele úgy általánosságban? Akár sebesség, akár használati minőség szinten az appnak?
Nem használtam korábban google tévét, meg appból sem tévé adást (TElekom IPTV-t használtam eddig), szóval gyűjtöm a tapasztalatokat.
Ha jól láttam, van opció visszadobni a szolgáltatást ha nem nyeri el a tetszésem. -
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok!
TCL 55C655 tévét rendeltem és a tervek szerint 5G-s Otthonnetet és Yettel TV-t használnék.
Ha jól veszem ki, nem kell androidos boxot kérnem a szolgáltatáshoz, menne a Yettel TV alkalmazásból is a tévén közvetlenül. Jól raktam össze a képet? Ezzel kapcsolatban vannak friss tapasztalatok? Működik megfelelően az app? Van valami kínja esetleg?
(A helyszínen az 5G rendben van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest