- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként, az én TV-men (C725) is a DV az, ahol igazán kijönnek a szinek. A HDR10 és HDR10+ gyakorlatilag fakó, szintelen, a DV-hez képest olyan, mintha szürke lepel lenne a kép elé húzva.
Nem tudom, hogy ez komolyabb TV-ken is ennyire átjön e, de én gyakorlatilag szinte csak DV-ben vagyok hajlandó nézni a filmeket, sorozatokat.
Tegnap pont néztem a King Kong vs Godzilla c. látványfilmet. A Hong Kongi jelenet gyakorlatileg hűen reprezentálja a TV tudását. Azok a fények ... ehh.
Ugyanez HDR-ben sajnos semmi különlegeset nem mutat. Kerülöm is a HDR kódolású anyagokat. -
törölt tag
-
sysrq
őstag
Kíváncsi lennék a DV tartalmakat ki miről játssza le? Már csak én vagyok ilyen maradi hogy nem előfizetéssel tolom hanem "boltból" szerzem be? Az UFO971 tartalmak fekszenek legjobban a TV-nek, hirtelen értelmet nyer hogy miért ilyen drága.
Amit eddig kijött hogy a telepített KODI Nas-ról nem tudja hálózaton akadás nélkül lejátszani a DV filmeket, USB HDD-ről tökéletesen megy neki. Már cat6 kábel van mindenhol (sajnos csati nem volt itthon) és a switch is TP-Link-re lett cserélve. HDR10-ig nincs gond.
Még nem olvasgattam nagyon vissza de 83-as tv eddig csak nekünk van meg a Vhiktornál tesztelésen, vagy csak nem szeret ide írni.
Termékverzió: V8-T615T03-LF1V462.000346 -
sysrq
őstag
Az éles kép miatt ne aggódj, én a negyedik nap már kezdem megszokni, egy hónap és ez lesz a természetes. A mélység érzékeltetésében segít sokat, majdnem 3d szerű élményhez hasonlít, csak nem kifele hanem befelé érződik a tér (mélység). Nagy előnye hogy a 720-as sorozatokat is tűélesen lehet nézni KODI-n. A 4K DolbyVision meg hát karmol. Nekem szerencsére a TV mögött van az ablak, tükröződés az nulla. A hanggal minőségre nincs baj csak ha a 7.1-röl a TV hangszórókra kapcsolva egy ponttá ugrik össze, nincs semmi tere, konkrétan a kijelző mértani közepéről szól. Gyári beállításon van jelenleg, remélem érkezik hamar Vhiktor tesztje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest