Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Tanusítom. Egyre veszem lejjebb a fényerőt, mert bántóan "vakít". Hazamegyek megnézem hányason van most.
C6K vásárlása előtt, pont ezt a kérdést tettem fel Vhiktornak, és akkor is ugyanezt mondta, hogy nem feltétlenül gond a kisseb cd/m2. Lassan megveszem a beállítási csomagját, csak jólenne ha valaki jelezne, hogy mekkorát "dobott" képileg. -
bnorci71
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
pont a minap tapasztaltam youtube videón , hogy elindul világosodik a kép nem tudtam mire vélni hirtelen aztán csak feltűnt a képernyő sarkában a HLG felirat ahogy írják is
-
gabber01
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Ha olyan a forrás, akkor megjelenik annak megfelelően a HDR/HDR+/DV/HLG a bal felső sarokban. Ekkor a képbeállítások menünél is az lesz hogy HDR kép, vagy DV kép vagy mittudomén, szóval 1000% hogy változik.
Ha nem változik, akkor nem olyan forrást játszol le, és marad sima SDR-ben. Ennyi. -
blakey
titán
válasz
GhostVector
üzenetére
Pedig HDR esetében megjelenik egy szürke négyzet, benne HDR10. Van különbség a módok között.
-
gabber01
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
A kérdést sem értem.
Ugyanúgy történik az egész. Ha HDR adást nézel, akkor az látszik a beállításoknál is, hogy az arra vonatkozó beállításokat tudod módosítani. Egyúttal ahhoz ki is tudsz választani egy képmódot, mint a Mozi, Filmmaker, stb. és legközelebb azzal a profillal és beállításokkal fogja megjeleníteni a HDR műsorokat.
SDR, DV ugyanez a játék.
És ha ezután különböző forrásokat játszol le, akkor az SDR/HDR/DV-nek megfelelő beállításokat fogja előkapni a tv. -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
GhostVector
üzenetére
Teszteles alatt van. Amennyibe kerul nagyon jo tv.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Csakhogy az ő tévéjén sokkal jobb a videó képe, mint amiket a többiek itt megosztottak!
Ez a kép már élvezhető, nézhető.
Habár a vízszintes aknában nem lenne szabad ennyire világosnak lennie.
Lehet csak a teló miatt...
-
szaki58
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Köszönöm, így egyértelmű, és megjegyzem, hogy a TCL bekaphatja!
Egyik ismerősöm androidra letöltött valamilyen bluetoothos appot, ami a végén lehetővé tette az amúgy LDAC képtelen cucc LDAC-os lejátszását. Én úgy gondolom, ha ez hardveresen nincs megoldva, bajos lenne szoftveresen javítani. Mit gondolsz? -
szaki58
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Feltételes mód. Azért köszönöm, de egy megerősítés még kellene olyantól, aki biztosan tudja. Lehet, hogy kapcsolni kell valahol menüben... nem tudom.
-
minilego
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Románia
-
tlaci72
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
-
turho
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Talán most ok
-
turho
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Nem vagyok benne profi, mert én nem szeretem, de egynek:
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
GhostVector
üzenetére
Azt a hisenset nem ismerem, de nekem nincsenek jó tapasztalataim hisense tvkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor