- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Régebben emlékeim szerint olcsóbb volt a TCL.
Személyesen nem találkoztam azzal a Hisensel így nem tudom objektían összehasonlítani őket, de a tesztben látszódni fognak a mérési eredmények, így egyértelmű lesz mindenkinek, hogy mire képes a tv, akármit is mondokHa csak a nyers adatokat nézzük és elhiszem, hogy a külföldi oldalak nemm kamulnak, akkor a Hisensenek dupla a fényereje és local dimminges, ezért a kontrasztja jobb lehet (cserébe blooming), viszont csak HDMI 2.0 van rajta ezzel szemben a TCL-en 2db 2.1.
Attól függ kinek mi a fontosabb. A valószinűsíthetően jobb kép a magasabb fényerő és a local dimming miatt(a mozgás megjelenítést most nem veszem ide) vagy a modernebb csatlakozók és android megléte (TCL).
Ha kapok egy U8Qf-et akkor objektíven össze tudom hasonlítani, így viszont csak óvatosan teszem.
Nálam az értékelés alapja a színhelyes kép, kalibráltan pedig még nem láttam a Hisenset, hogy mire képes.
Felőlem lehet rohadt magas a féynereje, ha cserébe full zöldes vagy kékes minden, hatalmas eltérésekkel a színhelyességben, akkor az számomra nulla pont. Elnézve az avsforumos tesztet viszont nem rossz kalibrálás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest