Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vhiktor

nagyúr

válasz fauv #7758 üzenetére

Régebben emlékeim szerint olcsóbb volt a TCL.
    Személyesen nem találkoztam azzal a Hisensel így nem tudom objektían összehasonlítani őket, de a tesztben látszódni fognak a mérési eredmények, így egyértelmű lesz mindenkinek, hogy mire képes a tv, akármit is mondok :R

Ha csak a nyers adatokat nézzük és elhiszem, hogy a külföldi oldalak nemm kamulnak, akkor a Hisensenek dupla a fényereje és local dimminges, ezért a kontrasztja jobb lehet (cserébe blooming), viszont csak HDMI 2.0 van rajta ezzel szemben a TCL-en 2db 2.1.

Attól függ kinek mi a fontosabb. A valószinűsíthetően jobb kép a magasabb fényerő és a local dimming miatt(a mozgás megjelenítést most nem veszem ide) vagy a modernebb csatlakozók és android megléte (TCL).

Ha kapok egy U8Qf-et akkor objektíven össze tudom hasonlítani, így viszont csak óvatosan teszem.

Nálam az értékelés alapja a színhelyes kép, kalibráltan pedig még nem láttam a Hisenset, hogy mire képes.

Felőlem lehet rohadt magas a féynereje, ha cserébe full zöldes vagy kékes minden, hatalmas eltérésekkel a színhelyességben, akkor az számomra nulla pont. Elnézve az avsforumos tesztet viszont nem rossz kalibrálás után.

Új hozzászólás Aktív témák