Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #5869 üzenetére
Ezeket én a v625-ös szoftverrel tapasztaltam. Nálam akadt a 4K Videó a youtube-ban. A kodi meg összeomlott. Használhatatlanul lassú lett...
Mikor ezt tapasztaltam, akkor kipróbáltam a gyári youtube app-on is, ilyen természetfilm szerű 4K-s videókkal és azok is akadtak. Ez alatt nem arra gondolok, hogy meg meg döccen egy-két képkockára, vagy nem a film és a kijelző frekvenciakülönbsége miatti akadás lett volna, ha nem szaggatott a kép és a hang.
Nekem maga az android gyári rajta. Csak a Kodi-t, a SmartTubeNext youtube klienst, surfshark vpn klienst és egy file explorer-t telepítettem rá. Semmi mást. A gyári szoftverek-et nem piszkáltam. Aztán le is töröltem ezeket mind.
De ma este újra kipróbálom csak a 4K youtube videot. Most már kíváncsivá tettetek, hogy mi
lehet. Elötte pedig felrakom a legfrisseb V636 firmware-t.Az internet sebességével elvileg nem lehet ba, mert 500Mbit/sec és VPN-nel is tudni szokta a 200-300Mbit/sec-et. De nyomok erre is egy tesztet....
Szerk:
Egyébként azért nem foglalkoztam ezzel ennyit, mert az androidos tvbox-os topikból számomra az ismert, hogy normális videók lejátszására android alatt elég jó hardver és jó gyári android is kell. Ez meg elég ritka. Emiatt elterjedt az androidos tvbox-okon lecserélni az androidot CoreElec-re mert azzal jól megy. Gondoltam ez igaz a TV-kre is így nem piszkáltam, mert úgy sem tudja azt amit nekem kell....
Egy érdekes irány lehetne, hogy ezeken a TV-ken CoreElec vagy LibreElec szoftvert futtatni android helyett....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest