- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- ZIDOO médialejátszók
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #5869 üzenetére
Ezeket én a v625-ös szoftverrel tapasztaltam. Nálam akadt a 4K Videó a youtube-ban. A kodi meg összeomlott. Használhatatlanul lassú lett...
Mikor ezt tapasztaltam, akkor kipróbáltam a gyári youtube app-on is, ilyen természetfilm szerű 4K-s videókkal és azok is akadtak. Ez alatt nem arra gondolok, hogy meg meg döccen egy-két képkockára, vagy nem a film és a kijelző frekvenciakülönbsége miatti akadás lett volna, ha nem szaggatott a kép és a hang.
Nekem maga az android gyári rajta. Csak a Kodi-t, a SmartTubeNext youtube klienst, surfshark vpn klienst és egy file explorer-t telepítettem rá. Semmi mást. A gyári szoftverek-et nem piszkáltam. Aztán le is töröltem ezeket mind.
De ma este újra kipróbálom csak a 4K youtube videot. Most már kíváncsivá tettetek, hogy mi
lehet. Elötte pedig felrakom a legfrisseb V636 firmware-t.Az internet sebességével elvileg nem lehet ba, mert 500Mbit/sec és VPN-nel is tudni szokta a 200-300Mbit/sec-et. De nyomok erre is egy tesztet....
Szerk:
Egyébként azért nem foglalkoztam ezzel ennyit, mert az androidos tvbox-os topikból számomra az ismert, hogy normális videók lejátszására android alatt elég jó hardver és jó gyári android is kell. Ez meg elég ritka. Emiatt elterjedt az androidos tvbox-okon lecserélni az androidot CoreElec-re mert azzal jól megy. Gondoltam ez igaz a TV-kre is így nem piszkáltam, mert úgy sem tudja azt amit nekem kell....
Egy érdekes irány lehetne, hogy ezeken a TV-ken CoreElec vagy LibreElec szoftvert futtatni android helyett....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- JBL PartyBox 110 Aktív hangfal, VADONATÚJ, 2 ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL.
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest