Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
vargalex #37232 üzenetére
Volt aki kísérletezgetett, de szerintem sokan akik felrakták köztük én, azért tették fel, mert problémáik voltak a tévével előtte. Akiknek nem volt különösebb problémája és felrakta azoknak előfordult, hogy lett utána valamilyen anomália még ennél a 486nál is. Ha minden flottul megy szvsz felesleges kísérletezni és elcseszni, ami jól működik. És ez benne van a pakliban TCL-nél. Ezért figyelmeztet porto is, mert ez elég régre visszanyúló probléma a frissítésekkel kapcsolatban. Én biztos, hogy amíg nem tapasztalok valamilyen hibát (és miért is tapasztalnék hetekkel az új fw után?) addig nem frissítek, de persze ez mindenkinek a saját felelőssége. porto csak felhívta a figyelmet erre, ami szerintem hasznos. Pláne az új és adott esetben csendes tagoknál
-
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #37232 üzenetére
Csak abban volt újdonság, és jöttek már a visszajelzések, hogy régi problémákat is megold az FW.
Ezek most jellemzően azért jönnek, mert 2025 -ös TV -k is ezt a platformot használják. Így meg el lehet mondani, hogy jön frissítés. Még ha néhány foltozgatás van is, valószínű a frissítések jelentős része fogyasztói szempontból nem lényeges. Ahogy ez korábban is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest