Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Acer notebook topic
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Vhiktor azt irta, nem tud automatikusan átkapcsolni a TV, ezért néztem utána. Mert rémlett, hogy én ezt olvastam valahol. Az UHDA egyértelműen leirja, hogy van tartalom, ahol igen. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy hol van ilyen tartalom, mert én égen földön nem találok. Az újak streamen is DV-vel jönnek, arra átvált a TV, de ott még manuálisan sem lehet bekapcsolni az FMM-et mert nincs ilyen opció. Írták a Prime-ot, a Disnye+-tv, de én egyiken sem találtam ilyet. Még csak a neten sem, hogy mely filmekbe van beágyazva ez a metaadat. Tényleg csak a kíváncsiság miatt érdekel, ha már benne van az új firmben, valóban tudja e?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest