Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
crea1984
tag
válasz
vargalex #36234 üzenetére
Mondjuk nem bekaplcsolasi problemam meg soha nem volt, azt szokta meg csinalni, hogy elmegy a hang csatornavaltaskor, valtok 1-2 csatornat majd visszamegyek es lesz hang... Illetve 1x mar olyan is volt hogy hang van kep nincs
Ha az vigasztal nekem semmi eszkoz nincs radugva, igy a random bekapcsolasnal nem lehet koze hozza, de a nem bekapcsolast lehet befolyasolja... -
ρσгτσ
addikt
válasz
vargalex #36234 üzenetére
Nekem főleg droidon voltak random bekapcsolások. Nem csak TCL -en, hanem pl. Sony -n is. Más OS -en nem találkoztam még ilyennel. Minden esetben a HDMI CEC, illetve külső eszköz okozta.
Persze lehet ehhez semmi köze. Nem ismerem a CoreELEC -et. Csak gondoltam megemlítem, mert lehet nem mindenkinél a TCL szoftvere(?) okoz ilyen, vagy ehhez hasonló problémát.
Mondjuk a bekapcsolási probléma már egészen más téma. Ilyen nekem még nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest