Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

tag

válasz kovadri15 #34170 üzenetére

Amit írsz a darabos mozgás ismerős probléma csak azzal a kivétellel másabb, hogy a mozgás beállításokat ha maxra húzom is akkor sem változik, sőt még mintha rontana is rajta. Sebaj...el leszek a játékmóddal ameddig nem lesz más megoldás. Most ez a led villogás jobban idegesít, tegnap a Starfieldben vettem észre (leszedtem kíváncsiságból hogy hogy néz ki) ha felnéztem az égre ami ilyen szürkés barnás fényes volt, mintha a háttérvilágítás küszködött volna vele és villogott azon a részen ahol az ég volt a képernyőn. Gondolom a VRR okozta vagy a fene tudja.
    De mondjuk nekem a panel egyenletesség sem a legjobb. Halvány fényes tartalmaknál játékokban észrevehető néhány halvány vízszintes csík ami led TVknél előfordul, nehéz kikerülni. Nem hiba, minden tévém csinálta valamennyire, de lutri a mértéke, függ attól, hogy milyen panelt kap az ember.

• TheMartin03

aktív tag

válasz kovadri15 #34170 üzenetére

Az Avatart szerintem én (is?!) írtam, bár én offline néztem, tényleg eláll a lélegzet. És pont ez a problémám, hogy ilyeneket láttam, de mégsem érzem, hogy hibátlan lenne, és nagyon gyötör ez a kettősség.

Nekem is kezd nem kerek lenni az egész... Pár napos áramtalanítás utána újra kezd akadni a menü is, és vagy beképzelem, vagy egyre több helyen laggol az is, ami eddig nem... Pedig ugyanúgy hagytam a motion cuccokat, tehát elvileg nem a 24fps bántja a szemem, nem tudom.
    Szerintem én ma benyújtom az emag-nál a visszaküldési űrlapot.

Nem tudom mikor lesz ilyen szép képű tv-m, mert ha hasonlót keresnék, akkor dupláját, vagy nem kevéssel többet kell kifizetnem más márkánál, viszont nagyon bántana szerintem hosszabb távon. Lehet, hogy van benne pszichológia bőven, hogy miközben olvasom, beképzelem. Főleg ha rosszabb lenne a helyzet. Inkább visszatérek az 5 éves LG-mre, hiába volt extra akciós...

Nagyon sajnálom, de ma megszületett részemről a döntés, 1 hét tesztelgetés után. :W :O

Új hozzászólás Aktív témák