Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
gab1ka #33858 üzenetére
Nekem annyira friss vásárlás a TV, hogy lehet én nem is találkoztam a V028-al, vagy ha az is volt rajta még gyárilag, akkor azt rögtön "buktam", mert a beüzemelés után azonnal frissítette magát V135-re.
Amúgy az említett Venom akadás dolgot a DV világos módban állítás megoldotta. Azzal tökéletes. De érdekes, mert másnál meg pl a 3 test sorozatot oldja meg, nekem meg ott maradhat DV sötét, csak újra el kell indítanom a videót.
Majd lassan itinerrel ülök le filmezni:
1. film: itt indítsd újra
2. film: itt DV sötét jó
3. film: itt DV világos jó
4. film: itt DV sötét-világos oda-vissza váltás jó"Az külön megmosolyogtató hogy szépen lassan már nem is a tévé hibás hanem a filmek."
Nyilván van olyan, hogy egy release tényleg rossz. De igen, volt itt már minden. Rossz a film, az internet, a router, a felhasználó szeme, a kábel, a külső lejátszó, a felhasználó túlzott igényei, a releaser, a 24 fps, minden és mindenki, csak a TV nem. A 24 fps-t ugye már fentebb többen cáfoltuk, de szerintem ezek után, hogy a DV sötét-DV világos megoldja pl a Venomnál is az akadást, nem kell tovább ragozni, hogy nem ez a probléma------>(vagy ott is a szemem a baj, DV sötétnél zavar a 24 fps, DV világosnál nem látja a szemem...
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest