Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz gab1ka #33858 üzenetére

Nekem annyira friss vásárlás a TV, hogy lehet én nem is találkoztam a V028-al, vagy ha az is volt rajta még gyárilag, akkor azt rögtön "buktam", mert a beüzemelés után azonnal frissítette magát V135-re.

Amúgy az említett Venom akadás dolgot a DV világos módban állítás megoldotta. Azzal tökéletes. De érdekes, mert másnál meg pl a 3 test sorozatot oldja meg, nekem meg ott maradhat DV sötét, csak újra el kell indítanom a videót.

Majd lassan itinerrel ülök le filmezni:
    1. film: itt indítsd újra
    2. film: itt DV sötét jó
    3. film: itt DV világos jó
    4. film: itt DV sötét-világos oda-vissza váltás jó
    :DDD :(

"Az külön megmosolyogtató hogy szépen lassan már nem is a tévé hibás hanem a filmek."

Nyilván van olyan, hogy egy release tényleg rossz. De igen, volt itt már minden. Rossz a film, az internet, a router, a felhasználó szeme, a kábel, a külső lejátszó, a felhasználó túlzott igényei, a releaser, a 24 fps, minden és mindenki, csak a TV nem. A 24 fps-t ugye már fentebb többen cáfoltuk, de szerintem ezek után, hogy a DV sötét-DV világos megoldja pl a Venomnál is az akadást, nem kell tovább ragozni, hogy nem ez a probléma------>(vagy ott is a szemem a baj, DV sötétnél zavar a 24 fps, DV világosnál nem látja a szemem... :DDD ).

Új hozzászólás Aktív témák