Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz
Qtya123 #30491 üzenetére
Én is a hétvégén néztem, hogy mitől akadhatnak a filmek a TV-n(55C728). Eddig én nem foglalkoztam ezzel, de most, ha már úgyis benne voltam némi hálózatfejlesztésben, akkor megnéztem ezt is.
Az általános nézet, hogy a TV wifin jobb, mint LAN-on. Gondoltam kipróbálom. A speedtest nem hozott többet ~70Mbps-nél. Ez karcsú, gondoltam, de megnéztem a helyi hálón is( Librespeed teszt), az eredmény ugyanannyi. A mellette lévő tablet 900Mbps-et is mért, de az átlag 750-800 körül mozgott. A wifit bárhogyan állítottam, ez a max, amit a TV-ből ki tudtam hozni (csak 5GHz, csatornaszám, sávszél, minden kipróbálva.). A kábel stabilan 94Mbps-et hozott. Így nálam a LAN gyorsabb (a stabilitás megegyezik.)
Na erre lett ráengedve PLEX-en keresztül pár DoVi film( Valerian, 56Mbps) és a már említett tabletre a másik film ( Super Mario Bros, 90Mps-es bitráta) egyszerre, ezt már nem a hálózat fogta meg, itt már a szerver limites. 130-140 Mbps körül fogy el, itt már be-be szaggattak a filmek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft Excel topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged