Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
drzsolt74
üzenetére
“Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.”
Ez mindig ilyen volt. Nekem mióta megvan így működött. OK nélkül nem váltott sosem csatornát csak kilépett a csatorna listából.
HF77: Az OK gombbal balról előjön a csatorna lista, nekem ott b@szakszik.
Faby: A dedikált gomboktól nekem is vörösödik a fejem. Aki kitalálta, hogy külön gombokat tesz a távorányítóra bizonyos appokhoz annak eltörném a kezét. Bárhol van a távirányítón az ember napjában többször is véletlen megnyomja vagy megnyomódik. -
Faby
senior tag
válasz
drzsolt74
üzenetére
Sőt, most már ha pár másodpercre megállok egy csatornán, akkor nem vált át, csak ha leokézom.
Na ez jöhetne az 50C805-re is, sok apróság mellett ez az egyik legidegesítőbb feature, amit nem tudok megszokni a Samsung, LG után.
A másik ilyen nekem a távirányító, egyszerűen nem esik kezemre, túl kicsi, rossz helyen vannak a hangerő, csatornaváltás gombok, nincs rajta lejátszásvezérlő gomb, cserébe van 6 db -nekem- felesleges dedikált gomb a Netflix, stb szolgáltatásokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor